Τετάρτη 24 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΥΓΕΙΑ
Περιοδεία στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς

Περιοδεία στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και το Σωματείο Εργαζομένων, θα πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

Η περιοδεία πραγματοποιείται μετά και την Ερώτηση που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή σχετικά με την κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο.

Στην Ερώτηση σημειωνόταν ανάμεσα σε άλλα: «Η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς αποδεικνύει πως παρά τα μεγάλα λόγια και τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ΝΔ εν μέσω πανδημίας, συνεχίζει να είναι πολύ πίσω από τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής. Παραμένουν οι σοβαρές ελλείψεις και τα κενά σε ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, γενικότερα στη στελέχωση του νοσοκομείου, με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων».

Το ΚΚΕ ζητά να καλυφθούν οι 158 κενές οργανικές θέσεις, να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι που καλύπτουν μόνιμες ανάγκες, καθώς και για να λειτουργήσουν με όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό και προσωπικό τα Κέντρα Υγείας σε Αλίαρτο και Δίστομο, καθώς και τα ιατρεία του ΠΕΔΥ σε Λιβαδειά και Ασπρα Σπίτια.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ