Τετάρτη 24 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Περιφερειακές συσκέψεις σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χτες σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες οι περιφερειακές συσκέψεις των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων.

Στη σύσκεψη που έγινε στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχαν εκπρόσωποι συνταξιουχικών σωματείων από Θεσσαλονίκη, Πιερία και Κιλκίς.

Παραβρέθηκαν και μίλησαν ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, και ο Γιώργος Κουτουνίδης, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ.

Αναφέρθηκαν στις εξελίξεις την περίοδο της πανδημίας και στις παρεμβάσεις που έγιναν και σε αυτές τις συνθήκες από τα συνταξιουχικά σωματεία. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα προβλήματα της Υγείας που αναδείχτηκαν με οξυμένο τρόπο και αποφασίσθηκε το επόμενο διάστημα να οργανωθούν παρεμβάσεις σε όλες τις δημόσιες δομές Υγείας, προκειμένου να αναδειχθούν τα αιτήματα για άμεση κάλυψη όλων των αναγκών με μόνιμο προσωπικό και εξοπλισμό, μπροστά και στο ενδεχόμενο δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Παράλληλα, συζητήθηκαν και τα υπόλοιπα προβλήματα των συνταξιούχων, από την ίδια πολιτική που τσάκισε τα δικαιώματα και τη ζωή τους όλο το προηγούμενο διάστημα. Εγινε ξεκάθαρο ότι οι συνταξιούχοι θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή της πάλης, μαζί με το εργατικό κίνημα.

Στην αντίστοιχη σύσκεψη στις Σέρρες παραβρέθηκε ο Παναγιώτης Πάλμος, γγ της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ.

Σήμερα, Τετάρτη, προγραμματίζεται σύσκεψη στη Νάουσα, στις 11 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ