Σάββατο 13 Ιούλη 2019 - Κυριακή 14 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με το ΚΚΕ πάντα μπροστά για το δίκιο του λαού
  • Το Σάββατο 13 Ιούλη πολιτική συγκέντρωση στο Καρπενήσι, με ομιλητές τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, και τον Ν. Αμπατιέλο, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ
  • Οι εκδηλώσεις, που ξεκίνησαν την Παρασκευή 12 Ιούλη με μαζική συμμετοχή χιλιάδων νέων απ' όλη τη χώρα, ολοκληρώνονται την Κυριακή 14 Ιούλη

Το Διήμερο πραγματοποιείται λίγες μόλις μέρες μετά τις εκλογές και την κυβερνητική εναλλαγή, με την ανάδειξη της ΝΔ σε κυβέρνηση.

Το πολιτικό μήνυμα του Διημέρου αντλείται από την Ιστορία του Κόμματος σε μια ιστορική περιοχή όπως η ανταρτομάνα Ρούμελη και είναι η υπόσχεση: Με το ΚΚΕ πάντα μπροστά στην πρώτη γραμμή του αγώνα για το δίκιο του λαού, για να θριαμβεύσει αυτό το δίκιο σε μια κοινωνία απαλλαγμένη από εκμετάλλευση, φτώχεια και πολέμους, για την ελπίδα και το μέλλον των νέων γενιών, με το λαό στην εξουσία και ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει, για τη σοσιαλιστική προοπτική.

Αυτή η υπόσχεση έχει σημασία, αφού τα δύσκολα είναι μπροστά, η επόμενη μέρα των εκλογών επιβεβαιώνει ότι η αντιλαϊκή επίθεση θα συνεχιστεί και θα ενταθεί. Απέναντι λοιπόν στη νέα κυβέρνηση της ΝΔ, στις νέες αυταπάτες από τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα, το ΚΚΕ πάντα μπροστά για την οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης.


ΣΕΛ.  18   -   21

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org