Τετάρτη 8 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Στη Θεσσαλία

Σήμερα Τετάρτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Λάρισα (πλατεία Εθνικής Αντίστασης, 23ης Οκτωβρίου και Υψηλάντου), θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, και ο Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας.

-- Στις 10 π.μ. στο ΠΕΔΥ Καρδίτσας και στις 11 π.μ. στη Λαϊκή Αγορά, θα περιοδεύσουν ο Βασίλης Κρανιάς, υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας, και ο Αστέρης Χαλάτσης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας.

-- Στις 8.30 μ.μ., στο Ξυνονέρι Καρδίτσας, θα μιλήσουν ο Βασίλης Κρανιάς και ο Νίκος Τέγος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καρδίτσας.

Αύριο Πέμπτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Λάρισα (πλατεία Νεάπολης), θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές και ο Πέτρος Κρίκης.

-- Στις 7.30 π.μ., στη ΔΕΥΑ Καρδίτσας, θα περιοδεύσουν ο Βασίλης Κρανιάς και ο Αστέρης Χαλάτσης.

Την Τετάρτη 15 Μάη:

-- Στις 8.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα Τετάρτη:

-- Στις 8 μ.μ., στο Μαντούδι (κεντρική πλατεία), θα μιλήσουν ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Γιάννης Βάγγος, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κόμμα, και ο Στάθης Λιαγκάκης, υποψήφιος δήμαρχος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Αννας.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Γρεβενών, θα μιλήσουν ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια ευρωβουλευτής.

-- Στις 8 μ.μ., στην Ιτέα (καφενείο Πέτρα, παραλία), θα μιλήσουν ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Δρόσος Τσελές, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, και ο Στάθης Λεοντίου, υποψήφιος δήμαρχος Δελφών.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Κιάτο (πεζόδρομος, μπροστά στην Αlpha Βank), θα μιλήσουν ο Θανάσης Κολιζέρας, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Βασίλης Νανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων, και ο Γιάννης Κελάρης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας.

-- Στις 8 μ.μ., στα Χανιά, στο κέντρο «Ευτυχία Παλλάς» (Καμισιανά), θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Θα ακολουθήσει παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Μετά την ομιλία θα γίνει λαϊκό γλέντι. Στις 12 μ., ο Σ. Βασιλειάδης μαζί με τον Νικήτα Μελισσάκη, υποψήφιο δήμαρχο Αποκορώνου, θα περιοδεύσουν στο δημαρχείο Αποκορώνου, στις Βρύσσες, στο Κέντρο Υγείας Βάμου και στο Γυμνάσιο και Λύκειο Βάμου.

-- Σε σύσκεψη της ΚΟΒ Καλλιτεχνών Ηρακλείου Κρήτης, στις 7 μ.μ. στο καφενείο «Ντόκος» (Ψαράδικα), με θέμα «Πολιτισμός για όλους, κόντρα στην πολιτική της εμπορευματοποίησης ΕΕ - κυβερνήσεων - Τοπικής Διοίκησης. Με ισχυρό ΚΚΕ παντού κάνουμε την πραγματική διαφορά», θα μιλήσει ο Δημήτρης Βρύσαλης, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου.

-- Στις 8 μ.μ., στο Μαλεβίζι Ηρακλείου (ταβέρνα «Δαφέρμος», στο Τσαλικάκι), θα μιλήσουν ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, και ο Μιχάλης Χουστουλάκης, υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου.

-- Στις 7 μ.μ., στην Καβάλα, σε εκδήλωση για την Υγεία, στο ξενοδοχείο «Εσπερία», θα μιλήσουν η Ευαγγελία Ποτόλια, ειδικευόμενη ιατρός - μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, υποψήφια δημοτική σύμβουλος, και ο Μερκούριος Μπρούβαλης, ειδικευόμενος ιατρός - μέλος του ΔΣ της Ενωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Καβάλας (ΕΓΕΣΥΚ).

Αύριο Πέμπτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Λαμία (πλατεία Κύπρου), σε πολιτική συγκέντρωση θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 π.μ., σε συγκέντρωση στο Ηλεκτροτεχνείο Βόρειου Πεδίου της ΔΕΗ, θα μιλήσουν η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια ευρωβουλευτής, και η Αντωνία Χόλμπα, υποψήφια δήμαρχος Εορδαίας. Στις 12 μ. στον ΑΗΣ Καρδιάς και στις 7 μ.μ. στο Μεσόβουνο Εορδαίας, θα μιλήσουν η Τίνα Κουζιάκη και ο Θανάσης Χαστάς, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.

-- Στις 8 μ.μ., στις Θεσπιές (καφενείο του Χατζή), θα μιλήσουν ο Γιάννης Βάγγος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, και ο Γιώργος Μπούτσικος, υποψήφιος δήμαρχος Αλιάρτου - Θεσπιέων.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ