Τετάρτη 8 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Τέρμα στην οπισθοχώρηση, ήρθε η ώρα να βγούμε μπροστά

Δήλωση στήριξης του ΚΚΕ από πρώην μέλη του Κόμματος στην περιοχή των Πετραλώνων

Κάλεσμα στήριξης του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες απευθύνουν με κοινή τους δήλωση δεκαοχτώ πρώην μέλη και στελέχη του Κόμματος από την περιοχή των Πετραλώνων της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, στη δήλωσή τους αναφέρουν:

«Σήμερα που οι εργαζόμενοι βιώνουν τη σκληρή αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ, κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει απαθής.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ξεγέλασε, απογοήτευσε και τελικά έσπρωξε στην αδράνεια ένα μεγάλο και δυναμικό κομμάτι του λαού μας.

Από την άλλη μεριά, το ΚΚΕ αποδείχτηκε ο πιο συνεπής και σταθερός υπερασπιστής των λαϊκών δικαιωμάτων, χωρίς να κάνει πίσω από τις δυσκολίες, χωρίς να λέει ψέματα και να χαϊδεύει αυτιά. Αντιθέτως πάλεψε και συνεχίζει να παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για να δημιουργηθούν εκείνες οι προϋποθέσεις για μια ανθρώπινη και αξιοπρεπή ζωή.

Η στάση του Κόμματος στα ζητήματα της καθημερινής πάλης αλλά και στα μεγάλα (π.χ. δημοψήφισμα Ιούλη 2015 και άλλα) είναι η μεγάλη παρακαταθήκη για τους αγώνες του αύριο.

Κάτω από αυτό το σκεπτικό, εμείς, τα πρώην μέλη και στελέχη του Κόμματος της περιοχής των Πετραλώνων, που για διάφορους λόγους είχαμε αποχωρήσει από το Κόμμα, βλέποντας ότι τα τελευταία χρόνια όπου η καπιταλιστική κρίση έχει διαλύσει την εργατική τάξη, τους μικρομεσαίους ΕΒΕ - αγρότες, με κύρια έκφρασή της τις πολιτικές των μνημονίων των κυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, θεωρούμε ότι πρέπει να λάβουμε θέση στο μετερίζι του αγώνα.

Τέρμα στην απογοήτευση - οπισθοχώρηση, ήρθε η ώρα να βγούμε μπροστά και να συμπορευτούμε, να στηρίξουμε το ΚΚΕ και τη "Λαϊκή Συσπείρωση" σε όλες τις εκλογικές μάχες».

Το κείμενο υπογράφουν: Ξαγοράρης Γεώργιος, Βάθης Δημοσθένης, Χατζηγεωργίου Λεωνίδας, Κουγγελη Σαββούλα, Ψωμιάδης Κώστας, Κορφιάτης Γιώργος, Γεράκης Ηλίας, Γεώργιος Μαρτίκος, Κοτσικόνα Ματίνα, Χαρίτος Σταυρίδης, Αργυρακοπούλου - Γεράκη Σοφία, Καδδας Ιωάννης, Βέτσικα Βασιλική, Νταλαγεώργος Χρήστος, Φραντζεσκάκης Μανώλης, Τσοκαναρίδης Τάσος, Παναγιωτοπούλου Ελένη, Ρώτας Δημοσθένης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ