Πέμπτη 25 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Επίθεση σε βάρος της υποψήφιας δημάρχου του ΚΚΕ

Την τραμπούκικη επίθεση που δέχτηκε η Γιώτα Δήμου, υποψήφια δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», από δημοτικούς συμβούλους της ΝΔ, καταγγέλλουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ στην περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η Γ. Δήμου συζητούσε με κατοίκους που μένουν δίπλα στο ρέμα της Πικροδάφνης για τα προβλήματά τους, λίγο πριν ξεκινήσει η προχτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δέχτηκε επίθεση με βρισιές και χυδαιότητες από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του Χρήστου Πρεκετέ «Νέα Πνοή» (ΝΔ), Νίκο Βρεττό και Γιώργο Κοκοτσάκη. Μάλιστα ο τελευταίος χειροδίκησε ενάντια στην υποψήφια δήμαρχο του ΚΚΕ. Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ καταγγέλλουν επίσης τον δημοτικό σύμβουλο της ΝΔ Βαγγέλη Μαλαθούνη, σημειώνοντας ότι «κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ξεστόμισε όλο τον αντικομμουνιστικό οχετό που χρησιμοποιεί η ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής». Σε ανακοίνωση του Κόμματος αναφέρεται:

«Είναι αυτοί που στηρίζουν με νύχια και με δόντια την εργοδοσία, το μεγάλο κεφάλαιο και όλα τα όργανά του: Τις αστικές κυβερνήσεις, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ. Είναι αυτοί που πίνουν νερό στο όνομα της "υγιούς" επιχειρηματικότητας, "ξεχνώντας" ότι τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα χρησιμοποιούν σαν μαντρόσκυλα τους φασίστες προκειμένου να χτυπήσουν την εργατική τάξη που σηκώνει κεφάλι! Είναι αυτοί που χρησιμοποιούν τα χρυσαυγίτικα "επιχειρήματα" και τον αντικομμουνισμό για να μπάσουν τους εργοδότες στα εργατικά συνδικάτα και στη ΓΣΕΕ, όπως ο Κιουτσούκης, ο Καραγεωργόπουλος, ο Παναγόπουλος και ο Βασιλόπουλος».

Σημειώνεται επίσης ότι «ευθύνες έχουν το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, η δημοτική αρχή και οι άλλες παρατάξεις, που αρνήθηκαν να τοποθετηθούν για την αποβολή και των άλλων δύο συμβούλων (μόνο ο Μαλαθούνης αποβλήθηκε), με εξαίρεση τους Θανάση Βάσιο και Χρήστο Καραχάλιο. Στην πράξη, τα δήθεν αντιφασιστικά και προοδευτικά μέτωπα που στήνουν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κ.ά. γίνονται καπνός! Μόνο οι εργαζόμενοι με οργανωμένη δράση μπορούν να τσακίσουν τους φασίστες, όπως έγινε στην Καλλιθέα, μόνο το ΚΚΕ και οι ριζοσπάστες αγωνιστές που συμπορεύονται μαζί του συγκρούονται μαζί τους, στα σχολεία, στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Με διαπιστευτήρια αντικομμουνισμού συνεχίζονται τα παντρολογήματα με ακροδεξιούς(2023-05-02 00:00:00.0)
Οι «πράσινες» μπίζνες φέρνουν το σκουπιδαριό στις εργατογειτονιές μας(2021-04-17 00:00:00.0)
Καμία διευκόλυνση στους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής(2015-01-17 00:00:00.0)
Παρέμβαση ενάντια στον αντιδημοκρατικό Κώδικα(2007-01-24 00:00:00.0)
Μονοκούκι στη «Δημοκρατική Προοδευτική Ιωνία»(2002-10-10 00:00:00.0)
Με χρήματα του ΓΣ Περιστερίου συνεστιάσεις υποψηφίων(2000-04-05 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ