Παρασκευή 12 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
2019 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Οι πυροσβέστες να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του «Ελ. Βενιζέλος» περιόδευσε χτες κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μ. Μιχαήλ, υποψήφιο ευρωβουλευτή του Κόμματος

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρέθηκε χτες κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Μιχάλη Μιχαήλ, απόστρατο ανθυποπυραγό του Πυροσβεστικού Σώματος. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν επίσης ο Θύμιος Τσούνας, ανθυποπυραγός ε.α. και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», καθώς και ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής και υποψήφιος δήμαρχος Κορωπίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το σύνολο των ανδρών της Υπηρεσίας και ακολούθησε πλούσια συζήτηση.

Ο Μ. Μιχαήλ, απευθυνόμενος προς τους πυροσβέστες, τόνισε ότι είναι ανάγκη να συμβάλουν κι εκείνοι για να κάνει ο λαός τη διαφορά, καλώντας τους να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε δήμους και Περιφέρειες. Τονίστηκαν ακόμα οι παρεμβάσεις του ΚΚΕ όλα τα προηγούμενα χρόνια για την κατάσταση στο Σώμα, η στήριξη του ΚΚΕ με κάθε τρόπο στα δίκαια αιτήματα των πυροσβεστών για καλύτερες συνθήκες εργασίας, για μέτρα ατομικής προστασίας, για το Ασφαλιστικό και Μισθολογικό που έχει τσακιστεί από την πολιτική όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Παράλληλα, στη συζήτηση αναδείχθηκαν πλευρές που αφορούν το ρόλο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ως «μεντεσέ» των συμφερόντων του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών στην περιοχή μας, για τα δισ. που πηγαίνουν σε δαπάνες για το ΝΑΤΟ κάθε χρόνο, την ίδια ώρα που οι δαπάνες για την πυρόσβεση παραμένουν στο μειωμένο ποσό των 115 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ έφερε ως παράδειγμα και την περσινή τραγωδία στο Μάτι, την παρέμβαση του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και την άρνηση στήριξης της ΕΕ στους πυρόπληκτους, καθώς αντιβαίνει στη λογική «κόστους - οφέλους», σημειώνοντας ότι και αυτό το παράδειγμα δείχνει τον εχθρικό για τους λαούς και τις ανάγκες τους χαρακτήρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ