Παρασκευή 12 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
2019 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΚΚΕ

Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 11 π.μ., ο Κώστας Παπαδάκης, μαζί με τον Μανώλη Ανδρουλιδάκη, θα επισκεφθούν το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για να συζητήσουν με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., η Εφη Χαλιού θα επισκεφτεί τους διοικητικούς υπαλλήλους του δήμου Αιγάλεω.

--Στις 12 μ., ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος θα επισκεφτεί το εργοτάξιο του γηπέδου της ΑΕΚ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους. Στις 9 μ.μ., θα μιλήσει σε σύσκεψη νεολαίας στην Πετρούπολη, στο «Terra Petra» (Ανατολικής Ρωμυλίας 1). Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Βαγγέλης Σίμος, δήμαρχος Πετρούπολης και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στη Θεσσαλονίκη, στις 11 π.μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης θα επισκεφτεί εργοτάξιο του Μετρό για να συζητήσει με τους εργάτες.

Αύριο Σάββατο:

-- Στις 7.30 μ.μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης θα μιλήσει σε συγκέντρωση στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλκηδόνας Παναγιώτης Μαρκίδης.

-- Στις 8 μ.μ., η Αννα Γρηγοριάδου θα απευθύνει χαιρετισμό σε γλέντι που διοργανώνουν οι ΚΟ του δήμου Αχαρνών Αττικής στον Κόκκινο Μύλο (ΠΟΚΕΝ, Φιλαδελφείας 217). Θα παρουσιαστούν επίσης οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

-- Στις 7 μ.μ., στην Κω (αίθουσα εκδηλώσεων του Λαογραφικού Μουσείου, Χάνι), θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος. Θα χαιρετίσει η Κική Μακρή, υποψήφια δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Την Κυριακή 14 Απρίλη, στις 6 μ.μ., η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη με εργαζόμενους της Δημόσιας Διοίκησης, στα γραφεία της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ (Εγνατίας 69).

Το Σάββατο 20 Απρίλη, στις 6.30 μ.μ., σε συγκέντρωση των Οργανώσεων ΜΜΕ Αττικής, «Ριζοσπάστη» και «902» του ΚΚΕ, στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ, θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει η Σεμίνα Διγενή.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ