Τρίτη 2 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
2019 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΓΚΕΟΡΓΚΙ ΠΟΜΑΣΚΙ
Στηρίζω το ΚΚΕ γιατί βλέπει μπροστά, παλεύει για ένα πιο φωτεινό αύριο!

Γεια σας. Είμαι ο Γκεόργκι Πομάσκι και γεννήθηκα στη Βουλγαρία.

Μεγάλωσα σε μια εποχή που είχε προτεραιότητες την ισχυρή οικογένεια, με λυμένα τα βασικά προβλήματα, όπως δουλειά, στέγη, Υγεία, φαγητό.

Στον τομέα της Παιδείας η εκπαίδευση ήταν με πολύ βάθος και ουσία. Εγώ επέλεξα το δρόμο του Αθλητισμού. Ενα αθλητικό σχολείο με σπουδαίους δασκάλους και προπονητές, που είχαν αρχές και όλο το περιβάλλον ήταν σε άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Στη συνέχεια έγινε η μετάβασή μου στη Γυμναστική Ακαδημία της Σόφιας, όπου ολοκλήρωσα τη θεωρία σε γνώσεις. Ακολούθησα τον υψηλό αθλητισμό με ατελείωτα ταξίδια για αγώνες και προετοιμασίες σαν αθλητής και έως και σήμερα σαν προπονητής στα άλματα, στον κλασικό αθλητισμό. Ο χώρος αυτός με δίδαξε να μην κάνω διακρίσεις. Χωράμε όλοι, διαθέτει αγωνίσματα ο κλασικός αθλητισμός για όλους τους σωματότυπους, ανεξαρτήτως ύψους, βάρους, ανεξαρτήτως ικανοτήτων, γρήγορος, δυνατός, αργός, αδύναμος. Στον χώρο αυτό δεν χωράνε ο φασισμός, ο ρατσισμός, η ξενοφοβία.

Ζω τα τελευταία 30 χρόνια στην Ελλάδα, μένω πιστός στα πιστεύω μου και συμπλέω με το ΚΚΕ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ. Δυστυχώς και στη Βουλγαρία τις τελευταίες δεκαετίες άλλαξε και δυσκολεύτηκε ο αθλητισμός σε όλους τους τομείς.

Διάβασα τη μυθολογία και προσπάθησα να τη φανταστώ. Μελέτησα Ιστορία για να μπορέσω να κατανοήσω κάποιες αποφάσεις και πράξεις. Ζω στη σημερινή εποχή και δεν έχω δικαίωμα να αγνοήσω ό,τι γίνεται γύρω μου και να μη στηρίζω τους νέους δημιουργώντας οράματα. Ολη μου την ενέργεια, πείρα και γνώση θέλω να την μεταδώσω, και αυτός είναι ο στόχος και ο σκοπός της ζωής μου. Γι' αυτό είμαστε μαζί, γι' αυτό βρίσκομαι εδώ, για να βοηθήσω.

Να γιατί στηρίζω το ΚΚΕ. Γιατί είναι το μόνο κόμμα που δεν μένει στα ίδια αλλά βλέπει μπροστά, δεν ξεχνάει το παρελθόν και παλεύει για ένα καλύτερο αύριο, για έναν καλύτερο κόσμο. Ευχαριστώ πολύ!


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ