Τρίτη 2 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Σήμερα Τρίτη:

-- Στις 9 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, θα επισκεφτεί τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στους Αμπελόκηπους (καφενείο «Ο Σωκράτης»).

Αύριο Τετάρτη:

-- Στις 9 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός θα επισκεφθεί το 6ο ΕΠΑΛ, στους Αμπελόκηπους, και θα συζητήσει με τους εκπαιδευτικούς. Στις 10.40 π.μ., θα επισκεφθεί το 18ο Δημοτικό Σχολείο & 56ο Γυμνάσιο, επίσης στους Αμπελόκηπους.

-- Στις 6.30 μ.μ., ο Νίκος Σοφιανός θα συζητήσει με τους περίοικους του Πεδίου του Αρεως, σε μια πρωτοβουλία του Συλλόγου της περιοχής, «Αθηνά», στο «Alsos Lounge Cafe» (πλατεία Πρωτομαγιάς).

-- Στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, στην αίθουσα «Ιωνία» (δίπλα από το δημαρχείο), θα μιλήσει ο Κώστας Πασακυριάκος, υποψήφιος δήμαρχος.

Την Πέμπτη 4 Απρίλη, στις 11.30 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Στις 7 μ.μ., θα συναντηθεί με τη διοίκηση του συλλόγου ρακοσυλλεκτών «Ο Ερμής».

Σε άλλες περιοχές

-- Σήμερα Τρίτη, στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕΔ (πρώην ΤΕΔΚ), με θέμα «Οι εξελίξεις στον κλάδο της Υγείας. Η πρόταση του ΚΚΕ», θα μιλήσουν ο Εκτορας Γάζος, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καρδίτσας, και ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Την Κυριακή 7 Απρίλη, στη Βόνιτσα, στην αίθουσα του δημαρχείου, σε εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα μιλήσουν ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, και ο Νώντας Μωραΐτης, υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας.

Την Πέμπτη 4 Απρίλη, στις 2 μ.μ., στο ΤΕΙ Λάρισας (Κυλικείο), θα μιλήσει ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Την Παρασκευή 5 Απρίλη, στις 6 μ.μ., στο Θόλο του Πανεπιστημίου Βόλου, θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Λάρισας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ