Τρίτη 2 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
2019 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΑΧΜΕΤ ΜΟΥΣΤΑΦΑ
Το ΚΚΕ ήταν, είναι και θα είναι το αποκούμπι των μεταναστών

Σαν μετανάστης δεύτερης γενιάς, καλώ μετανάστες - παιδιά μεταναστών να πουν ένα δυνατό ΝΑΙ στο ΚΚΕ και ΟΧΙ στην ΕΕ του κεφαλαίου, στηρίζοντας και ισχυροποιώντας το ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές. Γιατί η πολιτική αυτή που τους έφερε μετανάστες στην Ελλάδα, είναι η πολιτική που υπηρετεί η Ευρωπαϊκή Ενωση.

Οι μετανάστες αξιοποιήθηκαν και αξιοποιούνται ως φτηνό εργατικό δυναμικό, όσο έχουν ακόμα κεκτημένα δικαιώματα οι εργαζόμενοι. Τώρα που τα δικαιώματα των εργαζομένων είναι στα τάρταρα, οι μετανάστες είναι περιττοί, γι' αυτό μέχρι και τους κλείνουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, ανοίγοντας τη στρόφιγγα μόνο όταν χρειάζονται φτηνά εργατικά χέρια, εξειδικευμένους εργάτες ή επιστημονικό προσωπικό.

Μεγαλώνοντας στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Βικτωρίας και στις γύρω περιοχές, πλατεία Αττικής και Αγιο Παντελεήμονα, θυμάμαι να δηλητηριάζουν το μυαλό των φτωχών ανθρώπων, ότι οι μετανάστες φταίνε για την ανεργία και την εγκληματικότητα. Σε συνάρτηση με την υποβάθμιση της ζωής των κατοίκων της περιοχής, έτσι εκκολάπτεται το αυγό του φιδιού, ο ρατσισμός, να παίρνει μορφή η πιο ακραία έκφραση του καπιταλισμού, η ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Κόντρα λοιπόν σε όλους αυτούς που υπηρετούν μέχρι κεραίας αυτήν την πολιτική. Τον ΣΥΡΙΖΑ, που κυβέρνησε με ακροδεξιούς και ακόμα έχει στην κυβέρνησή του, το ΠΑΣΟΚ που πρώτο υπέγραψε τη Συνθήκη του Δουβλίνου, εγκλωβίζοντας σαν πρώτη χώρα υποδοχής εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες, τη Νέα Δημοκρατία που έχει στις τάξεις της τα στελέχη του Καρατζαφέρη, που πρώτοι έθεσαν στη Βουλή το μίσος για τους μετανάστες, με τις Επερωτήσεις τους για τα μεταναστόπουλα που πιάνουν θέσεις στους παιδικούς σταθμούς και τα σχολεία και άλλα...

Σαν μετανάστης εργάτης στις αλυσίδες των σούπερ μάρκετ, είδα πως όλες αυτές οι πολιτικές δυνάμεις στηρίζουν και στήριξαν τον εργοδοτικό συνδικαλισμό θεωρώντας ότι τα στελέχη των επιχειρήσεων - ξέρετε, αυτά που μας λένε να χαμογελάμε για 300 ευρώ - μπορούν να είναι και μέλη στα σωματεία μας, στο εργατικό κίνημά μας. Εμείς όμως χαμογελάμε γιατί ξέρουμε πως δεν θα τους περάσει. Θα τα καταφέρουμε.

Ψηφίζουμε, στηρίζουμε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας γιατί δεν αντιμετωπίζει τους μετανάστες και τους πρόσφυγες με «φιλανθρωπία», αλλά ως τμήμα της εργατικής τάξης, ακόμα πιο εξαθλιωμένο, ξεριζωμένο από την πατρίδα του. Γι' αυτό οι κομμουνιστές και οι ΚΝίτες ήταν, είναι και θα είναι το αποκούμπι τους, θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τους οργανώνουν στους μαζικούς φορείς και στα ταξικά συνδικάτα για να παλεύουν από κοινού για ένα καλύτερο μέλλον.

Σε αυτές τις εκλογές ανεξαρτήτως κάλπης κάνουμε το βήμα, ισχυροποιούμε το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ