Παρασκευή 1 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζονται οι διεργασίες

Συνεχίζονται οι διεργασίες στα αστικά κόμματα, με όχημα τη συμφωνία των Πρεσπών και όχι μόνο.

Νέο «αχό» σήκωσαν χτες οι πληροφορίες που δημοσιοποίησε η «Εφημερίδα των Συντακτών» σύμφωνα με τις οποίες ο πρώην αρχηγός της ΝΔ, Κ. Καραμανλής, συμμερίζεται απόψεις που εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Ν. Δένδιας, ότι το κόμμα με τις θέσεις που πήρε στη Βουλή στη συζήτηση για τη συμφωνία των Πρεσπών εξέπεμψε «θολή εικόνα, ρέποντας προς τα δεξιά - ακροδεξιά», θέση που προκάλεσε την αντίδραση του γραμματέα του κόμματος Λ. Αυγενάκη.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από το ΚΙΝΑΛ, καθώς 31 στελέχη της ΔΗΜΑΡ (συμπεριλαμβανομένου του προέδρου του κόμματος Θ. Θεοχαρόπουλου) ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το σχήμα, ανάμεσά τους οι πρώην βουλευτές Ν. Τσούκαλης και Θ. Ψύρρας, οι Δ. Χατζησωκράτης, Ν. Τσούκαλης κ.ά. Ολα αυτά την ώρα που η Φώφη Γεννηματά αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Γ. Παπανδρέου πριν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ την Κυριακή. Την ίδια ώρα, στο ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσαν ότι στηρίζουν τον Σπ. Βούγια για δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Τέλος, στο Ποτάμι, ο Στ. Θεοδωράκης επιμένει να ζητά από Γρ. Ψαριανό και Γ. Αμυρά να απαντήσουν αν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις επόμενες εκλογές.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ