Παρασκευή 1 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Συνεχίζεται η δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές
Συγκεντρώσεις στην Αττική

Πολιτικές συγκεντρώσεις και συσκέψεις με τίτλο «Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου» διοργανώνονται από την ΚΟ Αττικής του Κόμματος αυτό το διάστημα, με ομιλητές στελέχη του Κόμματος και υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα, Παρασκευή, στις 12 μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, θα επισκεφτεί το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Αγιος Παντελεήμων», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο, Σάββατο:

-- Στις 7 μ.μ., στο Μάτι (ξενοδοχείο «Μάτι») θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, και ο Νίκος Στεφανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Μαρκόπουλο (cine ΑΡΤΕΜΙΣ) θα μιλήσουν ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της ΕΠ Αττικής, και ο Αντρέας Συλλελόγλου, υποψήφιος δήμαρχος Μαρκοπούλου.

Την Κυριακή 3 Φλεβάρη:

-- Στις 11 π.μ., στο Πέραμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο (Λ. Δημοκρατίας 28), θα μιλήσουν η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Βασίλης Βατίστας, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 10.30 π.μ., στην Αίγινα, στο cine ΤΙΤΙΝΑ (οδός Αιάκου), θα μιλήσουν ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Παναγιώτης Ηλίας, υποψήφιος δήμαρχος Αίγινας.

-- Στις 11 π.μ., στον Υμηττό, στο δημαρχείο, θα μιλήσουν ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Ναυσικά Τόλια - Κηπουρού, υποψήφια δήμαρχος.

-- Στις 11 π.μ., στο Χολαργό, στο δημαρχείο, θα μιλήσουν ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Αντώνης Ρεκλείτης, υποψήφιος δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού.

-- Στις 11 π.μ., στην Παιανία (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, κεντρική πλατεία), θα μιλήσουν ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Κώστας Φιλιούσης, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 6 μ.μ. στα Μελίσσια, στο Πολιτιστικό Kέντρο (17ηςΝοεμβρίου 10), θα μιλήσουν ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, και ο Σπύρος Κωνσταντάς, υποψήφιος δήμαρχος.

Τη Δευτέρα 4 Φλεβάρη:

-- Στις 7 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, και ο Θοδωρής Σκολαρίκος, υποψήφιος δήμαρχος Αγ. Αναργύρων - Καματερού, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στους εργαζόμενους του δήμου Αγ. Αναργύρων - Καματερού.

-- Στις 7 μ.μ., στον Ταύρο, στο «Θεατράκι» (πρώην δημαρχείο Ταύρου, Πειραιώς και Επταλόφου), θα μιλήσουν ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Χριστίνα Δολιανίδη, υποψήφια δήμαρχος Ταύρου - Μοσχάτου.

-- Στις 7 μ.μ., στο Χαλάνδρι (αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου, Παπάγου 7), θα μιλήσουν ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Λούλα Καρατζά, υποψήφια δήμαρχος.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Αγ. Βαρβάρα (1ο ΚΑΠΗ, Καλαντζάκου 7), θα μιλήσουν ο Μανώλης Καραντούσας, μέλος της ΚΕ, και η Ελένη Καρανάσιου, υποψήφια δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Αύριο, Σάββατο, οι ΚΟ Μεταποίησης, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της ΤΟ Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας καλούν σε εκδήλωση στις 7 μ.μ., στον ημιώροφο της ΕΔΟΘ (Πρ. Κορομηλά 51), στη Θεσσαλονίκη, με θέμα «Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού, στα εργοστάσια και τις μεγάλες επιχειρήσεις, στο εργατικό κίνημα, στα συνδικάτα, στη Βουλή και την Ευρωβουλή, στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές». Θα μιλήσει ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Αύριο, Σάββατο, η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Θέρμης διοργανώνει σύσκεψη στις 6 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ραιδεστού. Θα μιλήσουν ο Φάνης Καρκατζούνης, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Θέρμης, και ο Θόδωρος Ιγνατιάδης, περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι ΚΟΒ δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης καλούν σε συγκέντρωση την Κυριακή 3 Φλεβάρη, στις 11 π.μ., στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής» (δημαρχείο Αμπελοκήπων). Θα μιλήσουν ο Γιάννης Νοτάκης, υποψήφιος δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης, και ο Βασίλης Ρέβας, περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Παρασκευή, στις 10.30 π.μ., ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, θα μιλήσει στους εργαζόμενους της βιομηχανίας «Μπρέτας» στη Λάρισα. Στις 7 μ.μ., θα μιλήσει στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο της Λάρισας, στη συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Λάρισας, Πέτρο Κρίκη.

Την Κυριακή 3 Φλεβάρη:

-- Στις 12 μ., στην Κομοτηνή, στο ξενοδοχείο «Ορφέας», θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης. Θα χαιρετίσει ο Γιάννης Λεβέντης, υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής.

-- Στις 11 π.μ., στη Θήβα (Συνεδριακό Κέντρο) θα μιλήσουν ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας - Εύβοιας, και ο Αντώνης Τουλουμάκος, υποψήφιος δήμαρχος Θήβας.

-- Στις 11 π.μ., ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, θα μιλήσει στην Καλαμπάκα, στη συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Καλαμπάκας, Γιώργο Χατζιάρα.

-- Στη 1 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση της ΚΟΒ Χερσονήσου Κρήτης, στην ταβέρνα «Παραδοσιακό» στο Κοκκίνη Χάνι. Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της ΕΠ Κρήτης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης. Θα παρουσιαστεί ο υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Χερσονήσου, Γιώργος Παρθενιώτης.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org