Τρίτη 29 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΕΒΡΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ο λαός να βάλει στην άκρη τους απογόνους των ταγματασφαλιτών

Εμετικά συνθήματα σε βάρος των κομμουνιστών και των μεταναστών εμφανίστηκαν τις τελευταίες μέρες γραμμένα σε διάφορα σημεία του βόρειου Εβρου.

Σε ανακοίνωσή της, η Τομεακή Επιτροπή Εβρου του ΚΚΕ σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «τα συνθήματα που απειλούν με "κρεμάλες" τους κομμουνιστές και τους μετανάστες δεν εκφράζουν τα αισθήματα της πλειοψηφίας του λαού της περιοχής, παρά μόνο μεμονωμένους φασίστες, που βρήκαν την ευκαιρία να κρυφτούν πίσω από τη γνήσια δυσαρέσκεια και ανησυχία που νιώθει πλήθος κόσμου, γύρω από την αρνητική εξέλιξη της συμφωνίας Τσίπρα - Ζάεφ».

Η ΤΕ του Κόμματος τονίζει ότι «οι φασίστες αφήνουν στο απυρόβλητο ΝΑΤΟ και ΕΕ, συνεχίζουν το επικίνδυνο και βολικό για κυβέρνηση και αντιπολίτευση παιχνίδι, "βαφτίζοντας" ως ενόχους για όλα τα δεινά που περνά ο λαός της χώρας τους μετανάστες και τους κομμουνιστές.

Η ανοχή που επιδεικνύεται όλα αυτά τα χρόνια από όλες τις κυβερνήσεις και που συνεχίζει να επιδεικνύει και η σημερινή, δίνει το περιθώριο σε όλους αυτούς τους θρασύδειλους να βγαίνουν τη νύχτα από τα λαγούμια τους και να σκορπούν το φασιστικό τους δηλητήριο».

«Τους προειδοποιούμε: Το KKE ποτέ του δεν πτοήθηκε, ούτε θα πτοηθεί από τα φασιστικά εκτρώματα. Τέτοιες ενέργειες έχουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα», τονίζει η Τομεακή Επιτροπή του Κόμματος και καλεί το λαό να «να βάζει στην άκρη κάθε απόγονο των ταγματασφαλιτών, που τολμάει να μιλά για πατριωτισμό, να απομονώνει από παντού τους υμνητές των ναζί, που μιλάνε για ελευθερία και ανεξαρτησία», να δυναμώσει το ΚΚΕ παντού.

«Καλούμε κάθε νέο που αγανακτεί, κάθε εργάτη, αγρότη, μικρό αυτοαπασχολούμενο, που ανησυχεί με τις εξελίξεις είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό της χώρας, να δυναμώσει με την παρουσία του τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που στηρίζει το ΚΚΕ, να δώσει την ψήφο του στα αγωνιστικά ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές μάχες που έρχονται».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ