Τρίτη 29 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Συνεχίζεται η δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές
Συγκεντρώσεις στην Αττική

Πολιτικές συγκεντρώσεις και συσκέψεις με τίτλο «Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου» διοργανώνονται από την ΚΟ Αττικής του Κόμματος το επόμενο διάστημα, με ομιλητές στελέχη του Κόμματος και υποψήφιους της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα Τρίτη:

-- Στις 6.45 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, θα επισκεφτεί το τεχνικό τμήμα της ΕΥΔΑΠ στον Πειραιά για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο Τετάρτη:

-- Στις 10 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα επισκεφτεί το Μέγαρο του ΟΤΕ για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., η Διαμάντω Μανωλάκου θα επισκεφτεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στον Αγιο Ελευθέριο για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.15 π.μ., ο Γιώργος Καλύβας, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τον 1ο τομέα αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., στου Ρέντη, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ιάκωβος Καμπανέλλης» στο δημαρχείο (Μπιχάκη 8), θα μιλήσουν ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη.

Την Πέμπτη 31 Γενάρη:

-- Στις 12.30 μ.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα επισκεφτεί τα γραφεία του Βόρειου Τομέα της Περιφέρειας για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 8.30 π.μ., ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το Υγειονομικό της ΕΥΔΑΠ για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας (Κλεισθένους 14, 7ος όροφος, πλατεία Εθνικής Αντίστασης - πρώην Κοτζιά), ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη συνταξιούχων του ΟΑΕΕ.

Το Σάββατο 2 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., στη Νέα Μάκρη, στο ξενοδοχείο «Μάτι», θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Νίκος Στεφανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα - Ν. Μάκρης.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Το Σάββατο 2 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Θέρμης διοργανώνει σύσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ραιδεστού. Θα μιλήσει ο Φάνης Καρκατζούνης, υποψήφιος δήμαρχος Θέρμης.

Τη Δευτέρα 4 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., η ΤΟ Σερρών του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση στο «Elpida Resort». Θα μιλήσει ο Παύλος Φαρμάκης, υποψήφιος δήμαρχος Σερρών.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα Τρίτη, στις 7 μ.μ., στη Ζάκυνθο (αίθουσα Πνευματικού Κέντρου), θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής Αχαΐας και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας. Θα παρευρεθούν και θα χαιρετίσουν: Η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, και ο Φώτης Κόκλας, υποψήφιος δήμαρχος Ζακύνθου.

Αύριο Τετάρτη:

-- Στη Νέα Λάμψακο, στις 7 μ.μ., στο Διοικητήριο, θα μιλήσει ο Γιάννης Τζαβάρας, υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας.

Την Κυριακή 3 Φλεβάρη, στις 12 μ., στην Κομοτηνή, στο ξενοδοχείο «Ορφέας», θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γιάννης Λεβέντης, υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής.

Την Πέμπτη 31 Γενάρη, στις 7 μ.μ., η ΚΟ Γρεβενών του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις. Οι ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί στα Βαλκάνια. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για να κάνουμε την πραγματική διαφορά», στο δημαρχείο Γρεβενών. Θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας.

Την Παρασκευή 1 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Λαρισαίων καλεί στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο. Θα μιλήσουν ο Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας, και ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Τη Δευτέρα 4 Φλεβάρη:

-- Στις 7 μ.μ., στην Ξάνθη, στο Εργατικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης. Θα χαιρετίσει ο Κώστας Βογιατζής, υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Νέας Αρτάκης του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στο δημαρχείο Ν. Αρτάκης. Θα μιλήσουν ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, και ο Γιάννης Τζαβάρας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ