Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 2018 - Κυριακή 9 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Την Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλλιθέας, οι ΚΟΒ Καλλιθέας, καλούν σε συγκέντρωση με θέμα «Η μόνη ελπίδα για το λαό και τη νεολαία είναι ο αγώνας για τη ζωή που μας αξίζει. Συμπόρευση τώρα με το ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

Το Σάββατο 15 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων Ελευσίνας, οι ΚΟ Ελευσίνας καλούν σε συγκέντρωση με θέμα «Δυνατό εργατικό κίνημα - Κοινωνική Συμμαχία. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για την ανατροπή. Αυτή είναι η μόνη διέξοδος για το λαό». Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 9 Σεπτέμβρη:

-- Στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ελπίδας Πάνω Παλαιών Σφαγείων στα Ανω Πετράλωνα (οδ. Καλλιρρόης), οι ΚΟ του 3ου Διαμερίσματος Αθήνας και της Καλλιθέας του ΚΚΕ, οι ΟΒ Πετραλώνων και Καλλιθέας της ΚΝΕ και η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον ματωμένο Αύγουστο του 1944, οπότε έγιναν το μπλόκο της Καλλιθέας και το ολοκαύτωμα στα Πάνω Παλαιά Σφαγεία. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Κεντρικού Μενιδίου, στις 11 π.μ., καλεί σε συγκέντρωση στο καφενείο του Σταύρου (Αγ. Τριάδος 94), με θέμα «Πραγματική "Ιθάκη" για το λαό και τη νεολαία είναι ο αγώνας για τη ζωή που μας αξίζει. Συμπόρευση τώρα με το ΚΚΕ». Θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Οι ΚΟ Αλιβερίου Αυλωναρίου - Κύμης τιμούν τα 74 χρόνια από τη Μάχη της Λαμπούσας, στις 10.30 π.μ., στο μνημείο της Λαμπούσας. Θα μιλήσει ο Σοφοκλής Τόγιας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα με αντιφασιστικά τραγούδια.

-- Οι Οργανώσεις Μενιδίου - Φυλής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ τιμώντας τους αγωνιστές της Χασιάς που εκτελέστηκαν στις 14 Σεπτέμβρη του 1944 από τους Γερμανούς ναζί, θα καταθέσουν στεφάνι στις 11 π.μ. στο μνημείο που βρίσκεται στη θέση Μποκοβίλι.

Τη Δευτέρα 10 Σεπτέμβρη, στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Λυκότρυπας - Αγίας Αννας καλεί σε συγκέντρωση στο καφενείο της Μαρίας (Φιλαδελφείας και Αραχώβης - Κόκκινος Μύλος), με θέμα «Πραγματική "Ιθάκη" για το λαό και τη νεολαία είναι ο αγώνας για τη ζωή που μας αξίζει. Συμπόρευση τώρα με το ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Σπυρέτα Παναγή, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 11 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Αρη Βελουχιώτη στο Μπραχάμι, η ΚΟΒ Μπραχαμίου καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση με θέμα: «Η μόνη ελπίδα για το λαό και τη νεολαία είναι ο αγώνας για τη ζωή που μας αξίζει. Συμπόρευση τώρα με το ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Την Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., στο καφενείο «Ο Γορτύνιος» (Πίνδου 69 - Ανω Λιόσια), η ΚΟΒ Ανω Λιοσίων καλεί σε συγκέντρωση με θέμα «Πραγματική "Ιθάκη" για το λαό και τη νεολαία είναι ο αγώνας για τη ζωή που μας αξίζει. Συμπόρευση τώρα με το ΚΚΕ». Θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 15 Σεπτέμβρη, η ΤΕ Μενιδίου - Φυλής Αττικής διοργανώνει πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για Ελληνες και μετανάστες εργάτες, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου Μενιδίου. Η εκδήλωση περιλαμβάνει: Ομιλία από τον Γιάννη Καρασούλο, μέλος της Επιτροπής Μεταναστών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Μουσικό αφιέρωμα από ποντιακό συγκρότημα με τίτλο «Ο Πόντος ξέρει από ξεριζωμούς και προσφυγιά». Αφιέρωμα στα εργατικά τραγούδια της προσφυγιάς και της μετανάστευσης. Μουσικό αφιέρωμα από ινδικό συγκρότημα.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org