Σάββατο 7 Ιούλη 2018 - Κυριακή 8 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με το ΚΚΕ στον αγώνα ενάντια στο σύστημα που γεννά φτώχεια, πολέμους, προσφυγιά!

Με μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στην Πάτρα, όπου μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, κορυφώθηκε η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων, με τη συμμετοχή χιλιάδων νέων απ' όλη τη χώρα

  • Δ. Κουτσούμπας: Στέλνουμε μήνυμα μαχητικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ και την Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας, σε κάθε νέο και νέα που προβληματίζεται, που αγωνιά για τις επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή και το ρόλο της Ελλάδας, που δεν θέλει να συνηθίσει στη φρίκη των πνιγμένων παιδιών, στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο, που θέλει να παλέψει για έναν δίκαιο, όμορφο κόσμο, με τους λαούς να ζουν αδελφωμένοι, ειρηνικά!
  • Η περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, της Πελοποννήσου, όπως και ολόκληρη η χώρα, εντάσσεται στην επικίνδυνη στρατηγική του ΝΑΤΟ μέσω των υποδομών που διαθέτει, σε Αραξο, Ανδραβίδα, Ακτιο. Τα περί γεωστρατηγικής αναβάθμισης, που είναι η νέα στρατηγική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με την οποία συμπλέουν και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα, δεν αφορούν αναβάθμιση των συμφερόντων και του δίκιου των λαών. Δεν αφορούν την ειρήνη ούτε την αλληλεγγύη και φιλία των λαών.
  • Ο λαός δεν πρέπει να παρασυρθεί από τους κούφιους διαπληκτισμούς Τσίπρα - Μητσοτάκη, που κοκορομαχούν για να κρύψουν τη βαθιά συμφωνία τους σε όλη την γκάμα της αντιλαϊκής πολιτικής.

Από το χώρο της κατασκήνωσης
Από το χώρο της κατασκήνωσης

ΣΕΛ.  18   -   21

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org