Σάββατο 7 Ιούλη 2018 - Κυριακή 8 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Περιοδείες - συγκεντρώσεις σε χώρους δουλειάς και γειτονιές

Περιοδείες και συγκεντρώσεις σε χώρους δουλειάς και συνοικίες προγραμματίζει η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ για τις επόμενες μέρες, με πρόγραμμα που περιλαμβάνει:

Την Τρίτη 10 Ιούλη, στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Ηθοποιών Αττικής καλεί σε συζήτηση, στην αυλή του Στεκιού Πολιτισμού της ΚΝΕ (Τροίας 36, πλ.Βικτωρίας), με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 9/7:

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Περάματος καλεί στην πλατεία Παστέρ, στο Θεατράκι πάνω από το 4ο Δημοτικό Σχολείο (Λουκιανού και Πλάτωνος), σε συγκέντρωση με σύνθημα «Δυνατό εργατικό κίνημα - Κοινωνική Συμμαχία. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για την ανατροπή. Αυτή είναι η καθαρή διέξοδος για το λαό!». Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 12 μ., ο Σπύρος Χαλβατζής, στέλεχος του Κόμματος, θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «ROYAL OLYMPIC», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36), η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τους μετανάστες». Θα μιλήσει ο Γιάννης Μερεντίτης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Την Τετάρτη 11/7, στις 12 μ., ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «Intercontinental», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Πέμπτη 12/7, στη 1 μ.μ., ο Χρήστος Κατσώτης θα επισκεφτεί το κτίριο της «Forthnet» στον Ταύρο, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org