Τρίτη 3 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής πίσω από την προπαγάνδα της «γραβάτας»

ΚΚΕ: Καθαρή έξοδος για το λαό είναι η κατάργηση όλων των νόμων και των μέτρων των μνημονίων και η ανάκτηση των τεράστιων απωλειών του, που μόνο ο ίδιος με τους αγώνες του μπορεί να κατακτήσει

  • Στην προπαγάνδα της «γραβάτας» κατέφυγε χτες ο πρωθυπουργός, κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, για να κρύψει το «μεταμνημονιακό» μνημόνιο που υπέγραψε, τα παλιά και νέα μέτρα, τα ματωμένα πλεονάσματα και τις προνομοθετημένες περικοπές σε συντάξεις και αφορολόγητο. Αυτά επιφυλάσσουν για την επόμενη μέρα στο λαό τόσο ο ίδιος, όσο και τα άλλα κόμματα που υπηρετούν τη στρατηγική του κεφαλαίου και την ΕΕ.
  • Οι «διαφορές» με τη ΝΔ, που επικαλέστηκε, είναι τόσο μεγάλες, που οι αλλαγές στον κατώτατο μισθό θα γίνουν με το νόμο Βρούτση - Σαμαρά, από το 2012, όπως άλλωστε προβλέπει και η απόφαση του Γιούρογκρουπ. Γι' αυτό η κυβέρνηση καταφεύγει στις γνωστές από το παρελθόν κάλπικες διαχωριστικές γραμμές «πρόοδος - συντήρηση», στην Ελλάδα και στην ΕΕ, φτάνοντας στο σημείο να εμφανίζει ως πρόοδο τις νέες «Μόριες» και την επιστροφή προσφύγων, που συμφώνησαν Τσίπρας - Μέρκελ.

ΣΕΛ.  5

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ