Τρίτη 23 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Συναντήσεις με τις ΕΣΠΕΕ Κοζάνης και Καστοριάς

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων που πραγματοποιούνται, με πρωτοβουλία του ΚΚΕ, με το σύνολο των πρωτοβάθμιων Ενώσεων που ανήκουν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), την Πέμπτη 18 Γενάρη πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τις ΕΣΠΕΕ Κοζάνης και Καστοριάς στις αντίστοιχες έδρες τους (Κοζάνη και Καστoριά).

Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρη Αρβανιτάκη, συμμετείχαν ο αντισυνταγματάρχης ε.α. Νίκος Παπαναστάσης και στελέχη του Κόμματος στους νομούς Κοζάνης και Καστοριάς. Στις συναντήσεις, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημερώθηκε για τα προβλήματα που απασχολούν τα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που ανήκουν στις προαναφερθείσες Ενώσεις Στρατιωτικών. Το ΚΚΕ δήλωσε τη συμπαράσταση και υποστήριξή του στο δικαίωμα της συλλογικής έκφρασης των στρατιωτικών και δεσμεύτηκε ότι θα παράξει κάθε δυνατή συνδρομή στην ανάδειξη και την ικανοποίηση των αιτημάτων του κλάδου. Τέλος, κατέθεσε την αντίθεσή του σε διασπαστικές προσπάθειες που υπονομεύουν την ενότητα του συλλογικού αγώνα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, το ΚΚΕ θα συνεχίσει τις συναντήσεις με το σύνολο των πρωτοβάθμιων Ενώσεων που ανήκουν στην ΠΟΕΣ, με σκοπό την άμεση ενημέρωσή του σχετικά με τα ειδικότερα προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και στην περιφέρεια.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, με έδρα την Τρίπολη.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org