Τρίτη 23 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με το ΚΚΕ στον αγώνα για το δίκιο του λαού ενάντια σε κυβερνήσεις του κεφαλαίου, ιμπεριαλιστικά σχέδια

Συγκίνηση και ενθουσιασμός στη χτεσινή εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα

  • Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ανταποκριθούμε στο βασικό, στο πρωταρχικής σημασίας καθήκον που θέσαμε με το 20ό Συνέδριο, το καθήκον της ισχυροποίησης του ΚΚΕ.
  • Το δύσκολο αυτό έργο έχουμε να το επιτελέσουμε εν μέσω σοβαρών εξελίξεων, που αφορούν πρώτα απ' όλα την όξυνση των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών σε πολλές περιοχές του κόσμου και στην περιοχή μας.
  • Τρία χρόνια μετά την ανάδειξή της, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με την πολιτική της ματώνει το λαό! Υλοποιεί κατά γράμμα τις αντιδραστικές πολιτικές και προσπαθεί να κοροϊδέψει ότι κάτι καλύτερο μπορεί να προκύψει από την καπιταλιστική ανάπτυξη.
  • Απευθυνόμαστε σε όσους δεν μεταλλάχθηκαν όπως μεταλλάχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ: Η διέξοδος βρίσκεται στην πολιτική πρόταση του ΚΚΕ. Είναι η μόνη που μπορεί να δώσει διέξοδο στο κίνημα, στο λαό, να σημάνει πραγματική ανάταση και σαφή προοπτική πάλης, στο δρόμο της σύγκρουσης με το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα, για τη νέα κοινωνία, την εργατική εξουσία, το σοσιαλισμό.




ΣΕΛ.  10   -   11

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ