Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συμμετέχουν

«Στο δρόμο του Σιάτλ και της Γένοβας, για μια μαζική διεθνιστική απάντηση στην παγκοσμιοποιημένη βαρβαρότητα». Μ' αυτό το σύνθημα συμμετέχει στο συλλαλητήριο της Πέμπτης, στα Προπύλαια, η «Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Διαδήλωση της Γένοβας». Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Συμμετέχουμε στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο της Πέμπτης και απαιτούμε: Να σταματήσουν οι πολεμικές προετοιμασίες κατά του Αφγανιστάν και άλλων χωρών. Να σταματήσει ο αντιαραβικός ρατσισμός - άσυλο σ' όλους τους πρόσφυγες. Καμία εμπλοκή άμεση ή έμμεση της Ελλάδας στην ιμπεριαλιστική εκστρατεία.

Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο απευθύνουν και οι Οικολόγοι Εναλλακτικοί, τονίζοντας «να μην αφήσουμε τις ΗΠΑ να αιματοκυλήσουν πάλι τους λαούς». Στην ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν την Ευρωπαϊκή Ενωση, που «αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι πλήρως προσδεδεμένη στο άρμα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού και έτοιμη να συμμετάσχει στον πόλεμο, αφού προηγουμένως όλοι μαζί τακτοποίησαν τις εκκρεμότητές τους στα Βαλκάνια με τη δημιουργία προτεκτοράτων».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ