Τετάρτη 8 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καθημερινές πρωτοβουλίες από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

Πλήθος εκδηλώσεων πραγματοποιείται καθημερινά από τις ΚΟ του ΚΚΕ για την Οκτωβριανή Επανάσταση. Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., σε εκδήλωση της ΤΟ Νοτιοδυτικών Συνοικιών Αττικής, στο Αιγάλεω, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικό Μολύβι», (Ιερά οδός 154 & Νάξου - στάση Μετρό «Ελαιώνας»), θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με το μουσικό σύνολο «Ρωμιοσύνη».

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Καλλιθέας Αττικής καλούν σε συγκέντρωση στο Αμφιθέατρο του 1ου Λυκείου Καλλιθέας (ΙΖΟΛΑ), με θέμα: Η συμβολή των Ελλήνων στην οικοδόμηση του Σοσιαλισμού. Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ. Θα υπάρχει έκθεση βιβλίου και φωτογραφικού υλικού.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Βύρωνα Αττικής καλούν σε παρουσίαση της έκδοσης «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό», στην αίθουσα του Δημαρχείου (Καραολή & Δημητρίου) με ομιλητή τον Χρήστο Κατσώτη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Υμηττού Αττικής καλούν σε παρουσίαση της έκδοσης «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό», στην αίθουσα του Δημαρχείου (πλ. Κων/πολεως), με ομιλήτρια την Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΟ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας καλεί σε εκδήλωση στην αίθουσα «Λόγου και Τέχνης» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Θα μιλήσει ο Νεκτάριος Τριάντης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει θεατρικό από την ομάδα της ΚΝΕ, βασισμένο στο βιβλίο του Τζον Ριντ «Δέκα μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο». Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση για τα επιτεύγματα και τις κατακτήσεις του σοσιαλισμού και βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Νεάπολης Λάρισας οργανώνει εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου «Αλήθειες και Ψέματα για το Σοσιαλισμό», στο ΚΑΠΗ Νεάπολης, με ομιλήτρια την Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ