Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ., στη Χαλκίδα, στο Φάρο Αυλίδας, θα παρουσιαστεί η Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση. Θα μιλήσει ο Γιάννης Τζαβάρας, μέλος της ΕΠ Αν. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

Αύριο Σάββατο, στις 7.30 μ.μ., σε πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου στην Κάτω Αχαγιά, θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

Την Κυριακή 3 Σεπτέμβρη:

-- Στις 11 π.μ., στην Πάτρα, στα Δεμένικα Πάτρας (καφενείο «Το στέκι του Θωμά»), σε πολιτική συγκέντρωση θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι Οργανώσεις Κιλκίς του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στο Πάρκο Κήπου, θα παρουσιάσουν τη νέα έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό». Την παρουσίαση θα κάνει η Ειρήνη Χατζή, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., στην Ποντοκώμη Κοζάνης, στο μνημείο των πεσόντων, η ΚΟΒ Ποντοκώμης και το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Κοζάνης διοργανώνουν εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους εκτελεσθέντες αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης (ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ) και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ). Θα μιλήσει ο Γιώργος Κουδούνας, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης προσκλητήριο νεκρών και κατάθεση στεφάνων.

Την Τρίτη 5 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει εκδήλωση για τον Γιάννη Χαλκίδη, τον νεολαίο κομμουνιστή που δολοφονήθηκε από τα όργανα της δικτατορίας των συνταγματαρχών στις 5 Σεπτέμβρη του 1967. Η εκδήλωση θα γίνει στον τόπο της δολοφονίας του, στην οδό Γιάννη Χαλκίδη 18. Θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και βουλευτής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ