Σάββατο 1 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΧΑΪΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Θερινό σινεμά με ελεύθερη είσοδο

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, ο Εργατικός Τομέας Αχαΐας της ΚΝΕ διοργανώνει θερινό σινεμά με ελεύθερη είσοδο, στο Λαϊκό Δημοτικό Θέατρο (Γερμανού και Ηλείας).

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, που απευθύνεται κυρίως σε νέους ανέργους και νέα ζευγάρια, αλλά και σε ολόκληρο τον λαό της πόλης, η ΚΝΕ επιδιώκει να δημιουργήσει μια ανάσα χαράς και πολιτισμού, να δώσει ευκαιρία ψυχαγωγίας, σε μια περίοδο που χαρακτηρίζεται από την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου και τις συνέπειές της σε όλες τις πτυχές της ζωής των ανέργων, αλλά και των εργαζομένων.

Μια πολιτική που απαγορεύει ουσιαστικά στις εργατικές - λαϊκές οικογένειες τις καλοκαιρινές διακοπές, που τους στερεί την πρόσβαση στον πολιτισμό, στην ποιοτική ψυχαγωγία γι' αυτούς και τα παιδιά τους.

Οι προβολές έχουν ξεκινήσει από την περασμένη Τετάρτη και συνεχίζονται από τη Δευτέρα στις εξής ημερομηνίες: 3/7, 5/7, 10/7, 12/7, 13/7, 17/7 (οπότε και θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ για τον ΔΣΕ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε»), 19/7 και 21/7. Η δεύτερη περίοδος των προβολών ξεκινά από τις 21 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 4 Σεπτέμβρη, περιλαμβάνοντας προβολές 7 ταινιών.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα προβληθούν περιλαμβάνονται σοβιετικός και ευρωπαϊκός κινηματογράφος, αμερικανικές παραγωγές, ντοκιμαντέρ και όμορφες παιδικές ταινίες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ