Τρίτη 21 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πολιτική εξόρμηση για το 20ό Συνέδριο του Κόμματος

Στου Ζωγράφου μίλησε η Αλέκα Παπαρήγα
Στου Ζωγράφου μίλησε η Αλέκα Παπαρήγα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εκδηλώσεις της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, με σύνθημα: «Συζητάμε, προχωράμε, ισχυροποιούμε το ΚΚΕ!», με επίκεντρο τις Θέσεις της ΚΕ για το 20ό Συνέδριο του Κόμματος. Χτες και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στελέχη του Κόμματος μίλησαν σε συνοικίες Αττικής και σε συσκέψεις κλαδικών Οργανώσεων. Μεταξύ άλλων, στο 5ο Διαμέρισμα της Αθήνας μίλησε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στου Ζωγράφου η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του Κόμματος, σε συγκέντρωση της ΤΟ Επισιτισμού μίλησε ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ, ενώ σε συγκέντρωση των ΚΟ Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Καθαριστριών ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται τις επόμενες μέρες:

  • Αύριο Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Αργυρούπολης - Ελληνικού καλούν στο Α΄ ΚΑΠΗ (Αλεξιουπόλεως 27). Θα μιλήσει η Λουΐζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στη Ν. Ιωνία, στον δημοτικό κινηματογράφο «ΑΣΤΕΡΑΣ» θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Αγ. Βαρβάρα, στο 1ο ΚΑΠΗ θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Από την εκδήλωση των ΚΟ 5ου Διαμερίσματος με τον Ν. Σοφιανό
Από την εκδήλωση των ΚΟ 5ου Διαμερίσματος με τον Ν. Σοφιανό
-- Στις 6 μ.μ. οι ΚΟ 3ου Διαμερίσματος Αθήνας καλούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος (Τριών Ιεραρχών 74). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε συγκέντρωση ΚΟ της ΤΟ Κατασκευών στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στη Νεάπολη Νίκαιας, στο 2ο ΚΑΠΗ (Κυζίκου 12) θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ. η ΚΟΒ Ευγένειας της ΤΟ Πειραιά καλεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατσινίου - Δραπετσώνας (Βύρωνος 79 & Πλάτωνος). Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στη Χαλκηδόνα Νίκαιας, στα γραφεία του Παραρτήματος ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Κοκκινιάς (Κύπρου και Ηλιουπόλεως), θα μιλήσει η Μαρία Θεοφίλη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ. στο Μαρούσι, στην αίθουσα του Συλλόγου Κεραμιστών (Λ. Κηφισίας & Σαλαμίνος 57), θα μιλήσει η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στην Παλλήνη, στα γραφεία του ΚΚΕ στο Γέρακα, θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, Γραμματέας της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Κορωπί, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, θα μιλήσει ο Κώστας Συμεωνίδης, μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

  • Την Πέμπτη, 23 Φλεβάρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Πέραμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του δημαρχείου Περάματος, θα μιλήσει ο Θοδωρης Χιώνης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. σε συγκέντρωση των ΚΟ Κατασκευών Περιστερίου - Αιγάλεω, στο Παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Θεοφράστου & 40 Εκκλησιών), θα μιλήσει ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση των ΚΟ Κατασκευών Νοτιοανατολικών και Βύρωνα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Υμηττού, θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχαλης, μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στο Λαύριο, στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης, θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης Γραμματέας της ΤΕ Μεσογείων Λαυρεωτικής του ΚΚΕ.

Η ΤΟ Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας

Την Πέμπτη, 23 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση της ΤΟ Βιομηχανίας Κ. Μακεδονίας στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ