Σάββατο 17 Φλεβάρη 2024 - Κυριακή 18 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σάββατο 17 Φλεβάρη

- Στις 6.30 μ.μ. οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Γαλάτσι με θέμα «Της φτώχειας την οργή κάνουμε δύναμη για την ανατροπή!», στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» (Ρεθύμνου και Χρήστου Καψάλη 36). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

- Στις 6.30 μ.μ. οι Οργανώσεις Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας με το ίδιο θέμα. Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ. Παρέμβαση θα κάνει ο Νίκος Σερετάκης, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας και δημοτικός σύμβουλος.

- Στις 6.30 μ.μ. οι ΚΟΒ ΕΒΕ Λάρισας με το ίδιο θέμα στις «Μουσικές Διαδρομές», με ομιλητή τον Αγη Τριγάζη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας και του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ.

- Στις 7 μ.μ. η ΤΟ Ημαθίας με τίτλο «Αδιέξοδα δεν υπάρχουν - με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε», στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια. Θα μιλήσει ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος.

Την Κυριακή 18 Φλεβάρη

- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Θήβας - Οινοφύτων με θέμα την ακρίβεια και τις συγχωνεύσεις υπηρεσιών, στο Συνεδριακό Κέντρο. Θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 12 μ. η ΤΕ Ιωαννίνων στο Πνευματικό Κέντρο Ροδοτοπίου, με θέμα την ΚΑΠ και τους αγώνες των αγροτών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος.

- Στις 11 π.μ., στη Δυτική Θεσσαλονίκη, στο ΚΑΠΗ του δήμου Χαλκηδόνας στα Κουφάλια, με θέμα «Εξελίξεις - Η πρόταση του ΚΚΕ για τους αγρότες». Θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος της ΚΕ.

- Στις 6 μ.μ., οι ΚΟ Ιδιωτικής Υγείας Αττικής στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟ Αττικής (Αχαρνών 241) με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, Γραμματέας της ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας.

- Στις 6 μ.μ., η ΚΟ Εκπαιδευτικών Νότιας Αθήνας καλεί σε σύσκεψη στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ στον Αγιο Δημήτριο (Πηλέως 56). Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Πανάς, μέλος του ΤΓ Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής.

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Εκπαιδευτικών Μεσογείων - Λαυρεωτικής καλεί σε σύσκεψη στην Παλλήνη στο «Mood Cafe» (Κολοκοτρώνη 14). Θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 19 Φλεβάρη

- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Βορειοδυτικής Αθήνας με θέμα την Υγεία και τις δομές της περιοχής, στο ΚΕΠ Νέας Ιωνίας (Π. Ιωακείμ 4, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ). Θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας της ΚΕ.

- Στις 7 μ.μ., σύσκεψη στη Δυτική Θεσσαλονίκη, στο ΘΕΠΑΝ Κορδελιού, με θέμα «Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε». Θα μιλήσει ο Μάριος Παλάντζας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.

- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟ Νταμαρακίων - Ιεράπολης Αιγάλεω στο «CAFE B» (Μ. Αλεξάνδρου 63 & Παπούλα). Θα μιλήσει ο Νίκος Καραγιάννης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ