Σάββατο 17 Φλεβάρη 2024 - Κυριακή 18 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εναρκτήρια εκδήλωση του 50ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

Στις 23 Φλεβάρη στις 19.00, στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση την Παρασκευή 23 Φλεβάρη στις 19.00, στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό (λεωφ. Ηρακλείου 145), όπου θα γίνει η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων του 50ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», οι οποίες θα κορυφωθούν τον Σεπτέμβρη στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, και θα κάνει παρέμβαση ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ την περίοδο 1972 - 1979, οπότε έγινε και η αρχή του Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν το λογότυπο, η αφίσα και το σύνθημα του 50ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», καθώς και μέρος της προφεστιβαλικής δραστηριότητας που θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες μέχρι και τον Σεπτέμβρη.

Η εκδήλωση θα κλείσει με μουσικό αφιέρωμα στο επαναστατικό - αντάρτικο τραγούδι από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη» και την ορχήστρα της ΚΝΕ, με αφορμή την επέτειο ίδρυσης της ΕΠΟΝ (23/2/1943). Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί έκθεση με στιγμές από την Ιστορία του Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ