Τρίτη 21 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επίθεση στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση με μολότοφ εναντίον των κεντρικών γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου πραγματοποίησε την Κυριακή ομάδα μερικών δεκάδων ατόμων που έφεραν αποκριάτικη αμφίεση.

Για δολοφονική επίθεση κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι τέθηκαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές από τραμπούκους και ανθρώπους του υποκόσμου που «δεν έχουν καμία σχέση ούτε με το λαϊκό κίνημα ούτε με οποιαδήποτε ιδεολογία». Σε δήλωσή του, ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας, μίλησε επίσης για υπόκοσμο που ενισχύει και στηρίζει τη «διαπλοκή».

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας, σε συνέντευξή του στον ρ/σ «North» έκανε λόγο για τραμπούκους και για «στοιχεία» από ακροαριστερά και από ακροδεξιά κατεύθυνση που αποσταθεροποιούν τη χώρα και αυτή είναι η μόνη επιδίωξή τους, προσθέτοντας ότι υπάρχουν και κύκλοι σε πολιτικούς χώρους οι οποίοι έχουν κοινά σημεία σε ό,τι αφορά την αποσταθεροποίηση της χώρας.

«Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον τόπο και υπάρχουν ξέρετε και κοινά συμφέροντα. Υπάρχουν κοινά συμφέροντα, όπως είπα διαπλοκής, που μπορεί να βάζουν αυτούς τους αφελείς ή πονηρούς. Υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι θέλουν την αποσταθεροποίηση της χώρας και δεν το κρύβουν», επανέλαβε σε συνέντευξή του στον ρ/σ «Alpha».

Καταδικάζει την επίθεση το ΚΚΕ

Σε σχόλιό του, για την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει: «Το ΚΚΕ καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Τέτοιες ενέργειες, όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση με τους αγώνες και τις διεκδικήσεις του λαού ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, αλλά επιπλέον αξιοποιούνται για την υπονόμευσή τους».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org