Τετάρτη 11 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Χιόνια στην Αττική

Eurokinissi

Χιονισμένο ήταν χτες το μεγαλύτερο μέρος του Λεκανοπεδίου, καθώς το χιόνι έπεφτε πυκνό από το απόγευμα της Δευτέρας. Το κεντρικό οδικό δίκτυο ήταν ανοιxτό, ωστόσο χρειαζόταν ιδιαίτερη προσοχή στην κυκλοφορία. Ολα τα σχολεία του Λεκανοπεδίου παρέμειναν κλειστά, αφού σε πολλά οι συνθήκες ψύχους, σε συνδυασμό με την έλλειψη θέρμανσης, έκαναν απαγορευτικές τις συνθήκες.

Tα κυριότερα προβλήματα, σύμφωνα με την Αστυνομία, παρατηρούνταν στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Συγκεκριμένα, αποκαταστάθηκε το μεσημέρι η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθας, που είχε διακοπεί, λόγω χιονόπτωσης, από το ύψος του τελεφερίκ στο ρεύμα προς καζίνο. Ωστόσο είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής σημεία: Στη Λεωφόρο Φυλής, από το ύψος της Μονής Κλειστών στο ρεύμα προς Δερβενοχώρια, στην περιφερειακή οδό Λυκαβηττού, από την οδό Γλύκωνος, στη Λεωφόρο Διονύσου, από το ύψος του γηπέδου της περιοχής έως την περιοχή Ανατολή, στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης, από το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Πεντέλης 414, στην Αγίου Παντελεήμονος από Ξενίας μέχρι την Πεντέλη, στην Αγίου Μερκουρίου στη Βαρυμπόμπη, από το ύψος της ταβέρνας «Λεωνίδας».

Υπάλληλος του δήμου Αθηναίων έκλεισε προχτές το βράδυ Λέσχη Φιλίας που λειτουργούσε ως θερμαινόμενος χώρος για τους αστέγους, αφήνοντας στο κρύο έναν άστεγο. Σύμφωνα με τη διοίκηση του δήμου, ο υπάλληλος, επικαλούμενος λήξη του ωραρίου του, εγκατέλειψε το θερμαινόμενο χώρο για μιάμιση ώρα πριν φτάσει ο αντικαταστάτης του, αναγκάζοντας έτσι τον άστεγο να αποχωρήσει. Η Δημοτική Αρχή έχει κινήσει ήδη διαδικασία αναζήτησης πειθαρχικών ευθυνών, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη συμπεριφορά του υπαλλήλου».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ