Παρασκευή 2 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων Αιγάλεω (Αδριανουπόλεως & Ελλης), οι ΚΟ Αιγάλεω καλούν στην παρουσίαση των θέσεων του ΚΚΕ για το Ενιαίο 12χρονο Σχολείο. Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Λαϊκό γλέντι της ΚΟ Αρτάκης στις 8 μ.μ. στο ΚΑΠΗ Ν. Αρτάκης.

Αύριο, Σάββατο

-- Η ΚΟΒ Περάματος του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΛΑΜΠΙΡΗΣ» (Λ. Δημοκρατίας, γέφυρα ΟΛΠ, δίπλα στο ΒΕΑΤ - Ικόνιο), στις 9 μ.μ.

-- Οι ΚΟ Αγίου Δημητρίου Αττικής διοργανώνουν συνεστίαση, στις 9 μ.μ., στο κλειστό Γυμναστήριο του 3ου Λυκείου Αγίου Δημητρίου (δίπλα στην εφορία).

-- Ποντιακή - λαϊκή βραδιά διοργανώνει η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ., στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου στην Κορομηλιά.

-- Λαϊκό γλέντι στις 8 μ.μ., στον Αγιόκαμπο Ιστιαίας, στην ταβέρνα του Λ. Σούρα.

-- Η ΚΟ Αγίου Γεωργίου - Λαχανοκήπων Λάρισας του ΚΚΕ οργανώνει λαϊκό γλέντι, στις 8 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο - ΚΑΠΗ του Αγίου Γεωργίου.

Την Κυριακή 4/12

-- Η ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου Αττικής διοργανώνει λαϊκό και ικαριώτικο γλέντι με τον Νίκο Φάκαρο και το συγκρότημα της ΣΕΑΑΝ, στις 12.30 μ.μ., στο Κλειστό Γήπεδο ΜΕΤΣ (Μάρκου Μουσούρη 70, Αθήνα).

-- Οι ΚΟΒ Εισπρακτικών Εταιρειών και First Data της ΤΟ Χρηματοπιστωτικού Αττικής διοργανώνουν λαϊκό γλέντι στη 1.30 μ.μ., στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων (Πατησίων 252, Πλατεία Κολιάτσου).

Τη Δευτέρα 5/12

-- Στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου, η ΤΕ Βόλου του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση με τίτλο: «1922, οι πρόσφυγες στο Βόλο. Η στάση του εργατικού κινήματος και η δράση του ΚΚΕ».

-- Λαϊκό γλέντι στις 8.30 μ.μ., στην Κάρυστο (ταβέρνα «Ζούρας»).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ