Παρασκευή 25 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
«Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε»

Παρουσιάσεις της Διακήρυξης και προβολές του ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ

Από την εκδήλωση στον Υμηττό
Από την εκδήλωση στον Υμηττό
Σε εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια του ΔΣΕ προβάλλεται το ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ με τίτλο «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε». Παράλληλα, συνεχίζονται και οι εκδηλώσεις παρουσίασης της Διακήρυξης της ΚΕ του Κόμματος για τον ΔΣΕ.

Τις προηγούμενες μέρες, μάλιστα, η προβολή του ντοκιμαντέρ σε Νέα Ιωνία και Υμηττό Αττικής συνδυάστηκε με δύο όμορφες εκδηλώσεις, στις οποίες απονεμήθηκαν τιμητικά αναμνηστικά σε επιζώντες μαχητές του ΔΣΕ για τη δράση τους και την πολύτιμη παρακαταθήκη τους στις κατοπινές και σημερινές γενιές του Κόμματος.

Στην προβολή που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο στις 18/11, έγινε ξεχωριστή αναφορά στη δράση του ΔΣΕ στην περιοχή: Από τα μέλη των πρώτων ομάδων που δρούσαν το 1946, μέχρι τη συγκρότηση των δύο Ταγμάτων, Πηλίου και Οθρυς, που ανήκαν στην 123η Ταξιαρχία της 1ης Μεραρχίας του ΔΣΕ.

Το ντοκιμαντέρ συνεχίζει το ταξίδι του τις επόμενες μέρες, που θα προβληθεί στις παρακάτω εκδηλώσεις:

-- Την Κυριακή 27/11, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου Αγ. Παρασκευής Αττικής (Δερβενακίων & Σάκη Καράγιωργα).

-- Τη Δευτέρα 28/11, στις 7 μ.μ., στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Εκδηλώσεις παρουσίασης της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τον ΔΣΕ θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Με ένα ζεστό χειροκρότημα συνοδεύτηκε η απόδοση τιμητικών αναμνηστικών σε μαχητές του ΔΣΕ (φωτ. από την εκδήλωση στη Ν. Ιωνία)
Με ένα ζεστό χειροκρότημα συνοδεύτηκε η απόδοση τιμητικών αναμνηστικών σε μαχητές του ΔΣΕ (φωτ. από την εκδήλωση στη Ν. Ιωνία)
Αύριο, Σάββατο:

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Αθήνα (Τροίας 36, Βικτώρια), με ομιλητή τον Χρήστο Μπάθα, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Σεπολίων (Λαμπόβου 4), με ομιλήτρια την Βίκυ Κιτάνη, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 30/11, στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Κορυδαλλού (αίθουσα «Πλειάδες»), με ομιλητή τον Αναστάση Γκίκα, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ