Παρασκευή 27 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση - κοπή πίτας για τη νέα χρονιά, το βράδυ, στο κέντρο «Αρχόντισσα» στα Λέικα. Με φαγητό, κρασί και ζωντανή μουσική με τους: Τάκη Σταθέα, Γιώργο Κουφαλάκο, Πέτρο Στυλιανόπουλο και Γιάννη Τσότρα. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Βασίλης Μπίζας, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΕ Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τη βράβευση των πρωτοπόρων συντρόφων και οπαδών του Κόμματος στην Οικονομική Εξόρμηση, στην ισόγεια αίθουσα του «μύλου του Παπά» (κεντρικό κτίριο). Στην εκδήλωση θα γίνει και κοπή πίτας.

-- Στις 6 μ.μ., στη Θάσο στο «Κάβο Ντόρο» στη Σκάλα Μαριές, η ΤΕ Θάσου του ΚΚΕ θα προβάλει το ντοκιμαντέρ της ΚΕ του Κόμματος για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ.

Αύριο, Σάββατο:

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Ν. Ηράκλειο Αττικής, στο πολιτιστικό κέντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου», θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, με τίτλο «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, Εμείς θα νικήσουμε».

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Στοκχόλμης του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση, ενταγμένη στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια του Κόμματος με μουσική, λαχειοφόρο και έκθεση βιβλίου από την «Σύγχρονη Εποχή». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Στοκχόλμη (Fargargardstorget 1p, Pumpan, T-Skanstull, buss 76).

Την Δευτέρα 30 Γενάρη, στις 6.30 μ.μ. στο Θεατράκι της «οδού Χιλής» στην Καλαμαριά, η ΤΟ Κεντρικής - Ανατολικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, προβάλλει το ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ, με τίτλο «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ(14/1/2020)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(25/1/2017)
Προβολές του ντοκιμαντέρ για τον ΔΣΕ(17/1/2017)
Εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ(18/11/2016)
Εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ(16/11/2016)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(19/1/2008)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org