Παρασκευή 27 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέα δύναμη στον αγώνα από το μπλόκο της Νίκαιας
  • Ισχυρό μπλόκο με εκατοντάδες τρακτέρ έστησαν, χτες, οι Θεσσαλοί αγρότες στον κόμβο της Νίκαιας, δίνοντας ώθηση στον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς, που συντονίζεται από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, της ΚΑΠ και των κομμάτων της ΕΕ, που υπηρετούν τα συμφέροντα μεγαλοαγροτών - καπιταλιστών, μεγαλεμπόρων και βιομηχάνων.
  • Τους αγρότες υποδέχτηκαν αγωνιστικά εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι, με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη και την ανάγκη ο αγώνας των αγροτών να στηριχθεί πλατιά από τα εργατικά σωματεία και τους άλλους φορείς του κινήματος.
  • Τις επόμενες μέρες κι άλλα τρακτέρ αναμένεται να ενισχύσουν τα μπλόκα σε όλη τη χώρα, ενώ θα στηθούν και νέα. Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι περιοδείες Αγροτικών Συλλόγων, Ομοσπονδιών και Επιτροπών Αγώνα στα χωριά, καλώντας τους αγρότες να συμμετάσχουν μαζικά στον αγώνα, να μην αφήσουν σε χλωρό κλαρί την πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ που τους ξεκληρίζει.

ΣΕΛ.  12   -   13

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ