Παρασκευή 18 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ

Εκδηλώσεις προς τιμήν των 70 χρόνων από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας διοργανώνουν Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε μια σειρά από περιοχές. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

-- Σήμερα, Παρασκευή: Στις 7.30 μ.μ., στον κινηματογράφο «Αχίλλειον», η ΤΟ Βόλου του ΚΚΕ διοργανώνει προβολή του ιστορικού ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τον ΔΣΕ. Η είσοδος στην εκδήλωση θα γίνεται με την επίδειξη της πρόσκλησης. Για πληροφορίες, στις Κομματικές Οργανώσεις Βόλου του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στην αίθουσα θεάτρου ΦΟΥ στον Υμηττό (Ανδρέα Λεντάκη και Αμισσού), από την ΚΟ Δάφνης - Υμηττού του ΚΚΕ και το Παράρτημα Δάφνης και Υμηττού της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Η εκδήλωση, εκτός της προβολής του ντοκιμαντέρ της ΚΕ, περιλαμβάνει παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια του ΔΣΕ και τιμητική βράβευση των μαχητών του ΔΣΕ της περιοχής.

-- Αύριο, Σάββατο: Στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «REX» στην Καλαμάτα, η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα πολιτισμού του Λυκείου Ιστιαίας, οι Κομματικές Οργανώσεις Βόρειας Εύβοιας του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει χαιρετισμό από στέλεχος του ΚΚΕ, αφήγηση του χρονικού της πρώτης μάχης του ΔΣΕ στην Εύβοια και παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «ΑΡ.Δ. 1621», εμπνευσμένη απ' το Θέατρο του Βουνού.

-- Την Κυριακή 20/11, στις 6.30 μ.μ. στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο στην Αταλάντη εκδήλωση για τα 70 χρόνια του ΔΣΕ.

-- Τη Δευτέρα 21/11, στις 6.30 μ.μ., στο ΚΕΠ Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4), οι Κομματικές Οργανώσεις Βάσης Ν. Ιωνίας, Περισσού και Καλογρέζας του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Βάσης Ν. Ιωνίας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ. Στην εκδήλωση θα προβληθεί το ιστορικό ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τον ΔΣΕ και θα παρουσιαστεί η Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια του ΔΣΕ.

-- Την Τετάρτη 23/11, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου, η ΚΟ Αμαρουσίου διοργανώνει εκδήλωση για την προβολή του ιστορικού ντοκιμαντέρ, με αφορμή τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ