Πέμπτη 13 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κι άλλο θανατηφόρο σε δεξαμενή

Τραγικό θάνατο μέσα σε επιδαπέδια δεξαμενή κρασιού βρήκε ένας 34χρονος από την Αλβανία, προχτές το μεσημέρι, στις Σταγιάτες Μαγνησίας. Στη διάρκεια εργασιών μετάγγισης μούστου, ο Μπένζο Μπλιντάρ προσπάθησε να αποφράξει διάφραγμα αντλίας στο στόμιο της δεξαμενής και έχασε τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στη δεξαμενή και να πνιγεί.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από γείτονα, που ανέτρεψε τη δεξαμενή και απεγκλώβισε νεκρό τον 34χρονο, όπως διαπίστωσε ο γιατρός που έφτασε εκεί με ασθενοφόρο. Να θυμίσουμε ότι ανάλογο δυστύχημα έγινε και πριν από ένα μήνα, στον Πτελεό Μαγνησίας, όταν δύο άνδρες - ένας Ελληνας κι ένας Βούλγαρος - ανασύρθηκαν νεκροί από δεξαμενή ελαιοτριβείου, ενώ άλλα τρία άτομα που έσπευσαν να τους βοηθήσουν, τραυματίστηκαν ελαφρά.

Σε άλλο εργατικό «ατύχημα», που έγινε χτες το μεσημέρι στα ορυχεία της ΔΕΗ στην Κοζάνη, οδηγός φορτηγού, που μετέφερε τέφρα από τον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου σε απόθεση του Νοτίου Πεδίου, υπέστη εγκαύματα δεύτερου βαθμού, στο 50% του σώματός του, όταν κατά τη διαδικασία απόθεσης καταπλακώθηκε από την τέφρα. Ο 34χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου νοσηλευόταν εκτός κινδύνου στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ