Παρασκευή 2 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Β. ΛΕΒΕΝΤΗΣ
Διαψεύδει φήμες για «φλερτ» με ΣΥΡΙΖΑ, εγκωμιάζει τον πρωθυπουργό...

Την αγιογραφία του Αλ. Τσίπρα φιλοτέχνησε χτες ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, σε συνέντευξή του στο ρ/σ «Βήμα», την ώρα που πυκνώνουν οι φήμες για εξέλιξη στο «φλερτ» μεταξύ των δύο κομμάτων.

«Ο πρωθυπουργός μέσα του δεν είναι άδικος άνθρωπος. Είδε έναν Βασίλη Λεβέντη, που μετά από διασυρμό και κακοποίηση 35 ετών, μπήκε στη Βουλή και έχει πέντε απόψεις. Να μην το εκτιμήσει αυτό; Εχει ωριμάσει, είναι ρεαλιστής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Β. Λεβέντης διέψευσε ότι θα συνταξιδεύσει με τον πρωθυπουργό έπειτα από πρόσκλησή του στη Νέα Υόρκη, λέγοντας ότι «εγώ έχω κληθεί από διμήνου στο φόρουμ αυτό, χωρίς να γνωρίζω ότι θα είναι ο πρωθυπουργός. Από τις εφημερίδες έμαθα ότι έχουμε κανονίσει να είμαστε και μαζί. Είναι ευφάνταστοι οι δημοσιογράφοι. Εγώ έχω βγάλει εισιτήρια για τις 17... Δεν γνωρίζω πώς θα πάει ο πρωθυπουργός».

Ερωτηθείς για τον Γ. Καλλιάνο, δήλωσε ότι «χρησιμοποιείται τώρα. Δεν είναι κακό παιδί. Αυτός ισχυρίστηκε ότι του είπα "θα σε διώξω αν ξανακάνεις κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ", ενώ εγώ κάνω μεγαλύτερη κριτική. Πώς μπορώ να απαγορέψω από τον συνεργάτη μου να κάνει κι εκείνος αυτό που κάνω εγώ;».

Σε ό,τι αφορά την πιθανότητα της συνεργασίας της Ενωσης Κεντρώων με τον ΣΥΡΙΖΑ, ισχυρίστηκε: «Να μην ψηφίσει κανένας την Ενωση Κεντρώων, στις επόμενες εκλογές, αν κάνω την όποιας φύσεως συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ! Δεν μπορώ να συνεργαστώ, γιατί εγώ έχω ορκιστεί στους ψηφοφόρους της Ενωσης Κεντρώων, το 4% που μου δώσανε μετά από 35 χρόνια, να το κάνω 14%, 15%... Για λάφυρα δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ η Ενωση Κεντρώων. Ενώ τώρα ο κ. Τσίπρας σχημάτισε μία κυβέρνηση νομής λαφύρων. Εδωσε τάδε, πέντε υπουργεία στον κ. Καμμένο και τελείωσε η συζήτηση».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ