Πέμπτη 28 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΚΡΗΤΗ
Διαμαρτυρία στα γραφεία του ΟΓΑ στο Ηράκλειο

Παράσταση διαμαρτυρίας, στον ΟΓΑ στο Ηράκλειο, έκαναν χτες αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κρήτης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των Αγροτικών Συλλόγων Αρχανών, Αστερουσίων και Ηρακλείου.

Στην παράσταση διαμαρτυρίας συμμετείχαν και οι Επιτροπές Αγώνα αγροτών, αλλά και αντιπροσωπεία της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Χανίων. Παρέδωσαν το πλαίσιο αιτημάτων που διαμορφώθηκε από τη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου των 69 μπλόκων στη Βέροια, που περιλαμβάνουν τη θεώρηση όλων των βιβλιαρίων Υγείας, ώστε να μη μείνει κανένας αγρότης ή κτηνοτρόφος χωρίς Ασφάλιση, να μείνει στα χαρτιά το αντιασφαλιστικό έκτρωμα και να μην καταβληθεί το επιπρόσθετο χαράτσι για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των αγροτών.

Επιπλέον, οι Αγροτικοί Σύλλογοι Αρχανών, Αστερουσίων και Ηρακλείου και οι Επιτροπές Αγώνα αγροτών, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων, θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα, 1 Αυγούστου συγκέντρωση στις 9.00 π.μ. στον κόμβο των Πεζών, όπου καλούν τους μικροπαραγωγούς της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ