Πέμπτη 26 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Διαδηλώνουν οι συνταξιούχοι σε όλη τη χώρα

Από κινητοποίηση των συνταξιούχων
Από κινητοποίηση των συνταξιούχων
Συγκεντρώσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας σε μια σειρά πόλεις διοργανώνουν, σήμερα Πέμπτη, οι συνταξιούχοι, συνεχίζοντας τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες, μετά και τη συμμετοχή τους στην πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 12 Νοέμβρη.

Στην Αθήνα, πανσυνταξιουχική συγκέντρωση σήμερα, στις 10 π.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, οργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, Δημοσίου, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΤΑ και ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ, με αιχμή τα ζητήματα του Ασφαλιστικού και τη νέα επίθεση που σχεδιάζει η κυβέρνηση. Στη Θεσσαλονίκη, συγκέντρωση θα γίνει στις 10.30 π.μ. μπροστά στο ΙΚΑ στην οδό Αριστοτέλους και στην Πάτρα, στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο (Κολοκοτρώνη 20).

Στη Χαλκίδα, θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας, στις 10.30 π.μ. στο Νοσοκομείο της πόλης. Συγκεντρώσεις, επίσης, σήμερα διοργανώνουν οι συνταξιούχοι στο Βόλο, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου (Δημαρχείο) στις 10.30 π.μ., στη Λαμία, στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Πάρκου, στη Λιβαδειά, στις 10.30 π.μ. μπροστά στα γραφεία του ΙΚΑ, στην Αλεξανδρούπολη, στις 11 π.μ. μπροστά στο Επιμελητήριο, στο Αγρίνιο, στις 10 π.μ. στα γραφεία του ΙΚΑ, στην Τρίπολη, στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία και στην Καβάλα, στη 1 μ.μ. στο Νοσοκομείο.

Τέλος, την Κυριακή 29/11, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, θα γίνει η ετήσια καθιερωμένη σύσκεψη των ΔΣ των Συνταξιουχικών Σωματείων του ΟΑΕΕ Μακεδονίας - Θράκης και μεγάλων πόλεων. Θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία της ΠΟΣ ΟΑΕΕ, με επικεφαλής το γενικό γραμματέα Διονύση Σβορώνο.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org