Σάββατο 12 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015
ΚΟ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει επιχείρηση φίμωσης από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Για προσπάθεια φίμωσης καταγγέλλει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Για άλλη μια φορά οι «υπηρεσίες» του δήμου «έγραψαν» το ΚΚΕ για «ρύπανση», με αφορμή αφίσες που προπαγάνδιζαν την εκδήλωση παρουσίασης των πρακτικών του επιστημονικού συνεδρίου της ΚΕ του ΚΚΕ για τον Μπ. Μπρέχτ, στην οποία πραγματοποιήθηκε συναυλία με τον Θάνο Μικρούτσικο και παρουσιάστηκαν τα έργα «Μουσική Πράξη στο έργο του Μπρεχτ» και «ο Κύκλος με την Κιμωλία».

Συγκεκριμένα, τα «αρμόδια όργανα» του Δήμου «ανακάλυψαν» 29 αφίσες του ΚΚΕ για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, οι οποίες είχαν αναρτηθεί στα περιβόητα διαφράγματα του Μετρό, που εδώ και μία δεκαετία «ομορφαίνουν» την πόλη της Θεσσαλονίκης, και «έγραψαν» το ΚΚΕ για ρύπανση του περιβάλλοντος.

Με ανακοίνωσή της η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ σημειώνει μεταξύ άλλων:

«Προφανώς ο κ. δήμαρχος και οι "αρμόδιες υπηρεσίες" του θεωρούν ως "ρύπανση" το έργο του μεγάλου δημιουργού, ενώ για αυτούς δεν αποτελούν πρόβλημα οι κάθε λογής παρακμιακές εκδηλώσεις, πολλές από τις οποίες χορηγούνται και από τον ίδιο τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Ας αφήσουν λοιπόν τα ψέματα περί ρύπανσης και ας πουν καθαρά ότι τους ενοχλεί και θέλουν να φιμώσουν κάθε φωνή που αντιστέκεται στην κυρίαρχη πολιτική και πολιτιστική αντίληψη ενός σάπιου συστήματος.

Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να απευθύνεται στο λαό με όποιο πρόσφορο μέσο, να αναδεικνύει τα προβλήματα των εργαζομένων, να προβάλλει τις αξίες, τα ιδανικά και τον πολιτισμό του αγωνιζόμενου λαού.

Να είναι σίγουρος ο κ. δήμαρχος και οι "αρμόδιες υπηρεσίες" του ότι κανένα πρόστιμο, καμία επιχείρηση φίμωσης δεν πρόκειται να σταματήσει αυτή μας την προσπάθεια».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ