Παρασκευή 31 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ
Σήμερα, Παρασκευή

-- Οι ΚΟ Θήβας οργανώνουν εκδήλωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ., στις Πάνω Εργατικές Κατοικίες (Τάχι). Ομιλητής θα είναι ο Αντώνης Τουλουμάκος, στέλεχος του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Η ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση στην Αλικαρνασσό, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Νικολάου, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη και την ορχήστρα του, στις 9 μ.μ., στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας «Γιάννης Ρίτσος».

Αύριο, Σάββατο

-- Από την ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία της Ερεσού, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους αγωνιστές του Δημοκρατικού Στρατού Λέσβου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι, με ζωντανή μουσική και πλούσια δώρα.

-- Η ΤΕ Υπαίθρου Αχαΐας διοργανώνει εκδήλωση τιμής για τους μαχητές του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ στην Κουνινά Αιγιάλειας, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει η Ειρήνη Αρμενάκα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Ζιάκα, με θέμα «Φασισμός: Ο πιο ωμός, ο πιο καταπιεστικός, ο πιο θρασύς, ο πιο δόλιος καπιταλισμός».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ