Παρασκευή 31 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΤΑΜΙ
«Ψηφίσαμε, στηρίζουμε, προχώρα»

«Η χώρα έχει πολύ σημαντικότερα προβλήματα από αυτά με τα οποία ασχολείται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, σχολιάζοντας την πρόταση του Αλ. Τσίπρα για δημοψήφισμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την εφαρμογή των όσων συμφώνησε η κυβέρνηση με τους «εταίρους».

Παραπέρα, καλώντας ουσιαστικά τον πρωθυπουργό να προχωρήσει άμεσα και δίχως καθυστερήσεις τις καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι δεν είναι πρόβλημα για κανέναν οι εσωκομματικές ισορροπίες στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρέπει ο Πρωθυπουργός να αποφασίσει ότι τον Ιανουάριο εκλέχτηκε πρωθυπουργός της χώρας και όχι πρωθυπουργός ενός τμήματος, ή έστω όλου του ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρέπει λοιπόν με τόλμη να κινηθεί και να λύσει τα προβλήματα που έχει αυτή την στιγμή η χώρα και όχι να ασχολούμαστε καθημερινά με το τι θα συμβεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ».

Στην ίδια βάση σημείωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως φαίνεται έχει ένα πάθος με τα δημοψηφίσματα αλλά δεν έχω καταλάβει πού θα μας οδηγήσει ένα εσωκομματικό δημοψήφισμα. Πρέπει όμως να είμαστε λογικοί. Η κοινωνία, όπως και η Βουλή, έχει πάρει τις αποφάσεις της» συμπλήρωσε παραπέμποντας στην υπερψήφιση από τη συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, και τους ΑΝΕΛ, ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, των προαπαιτούμενων για την εισαγωγή στο τρίτο μνημόνιο, το μνημόνιο Τσίπρα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ