Πέμπτη 16 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

-- Σήμερα, Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, η ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση για τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες της γυναίκας. Θα μιλήσει η Ελένη Κοτούπα, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

-- Αύριο, Παρασκευή, στις 10 π.μ., στο Κέντρο Υγείας Περιστερίου θα περιοδεύσει η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

-- Το Σάββατο 18/4, στις 11 π.μ., σε συγκέντρωση των Κομματικών Οργανώσεων στα ΜΜΕ, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ, θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο 18/4, στις 8.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, σε εκδήλωση για τα 97 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ, αλλά και τους αγώνες της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ στην περιοχή, θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Την Κυριακή 19/4, στις 11 π.μ., σε συγκέντρωση στην Αγία Παρασκευή, στο 3ο Γυμνάσιο Κοντόπευκου (Δερβενακίων & Σ. Καράγιωργα) θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 19/4, στις 7 μ.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο του Ολυμπιακού Χωριού θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

-- Την Τετάρτη 22/4, στις 7 μ.μ. στη Νίκαια, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Νίκαιας, θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

-- Την Τετάρτη 22/4 στις 7 μ.μ. στο Κερατσίνι, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης» θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ.

-- Την Παρασκευή 24/4, στις 7 μ.μ. στο Πέραμα, στην αίθουσα του Δημαρχείου Περάματος, θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του Γραφείου Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΟ Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ