Παρασκευή 30 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Συγκεντρώσεις σε όλη την επικράτεια

Πλήθος οι εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις νεολαίας που πραγματοποιούν αυτές τις μέρες οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το πρόγραμμά τους έχει ως εξής:

  • Σήμερα Παρασκευή:

- Στη Νέα Σμύρνη, στις 7 μ.μ., στο Γαλαξία, θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΚΟΑ, ενώ θα χαιρετίσει ο τραγουδιστής Βασίλης Λέκκας, υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθήνας με το ΚΚΕ.

- Στο Ιλιον, στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο, θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Α΄ Αθήνας.

- Στο Βύρωνα, στις 6 μ.μ., στο «Corner Sports cafe» (Μαγνησίας και Σεβαστίας), θα μιλήσει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου, υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθήνας.

- Στη Λάρισα, στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση νεολαίας, στο «Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο», θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές, γραμματέας της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ και ο Γιάννης Σκόκας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και γραμματέας του ΝΣ Λάρισας.

- Στην Καβάλα, εκδήλωση της ΚΝΕ, στις 6 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας».

- Στα Γιάννενα, εκδήλωση στις 8.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Ξενία».

  • Αύριο Σάββατο:

- Στην Πετρούπολη, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στην Αργυρούπολη, στις 6.30 μ.μ., στο θέατρο του 5ου Δημοτικού Σχολείου, θα μιλήσει ο Γιώργος Καλύβας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, γραμματέας της Οργάνωσης Αθήνας και υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθήνας.

- Στον Κολωνό, στην αίθουσα του 4ου Διαμερίσματος (πλατεία Σωτήρη Πέτρουλα), στις 6.30 μ.μ., θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας.

- Στην Φοιτητική Εστία Πατησίων, οι Οργανώσεις Γκράβας και 5ου - 6ου Διαμερίσματος Αθήνας της ΚΝΕ διοργανώνουν συγκέντρωση νεολαίας, στις 6 μ.μ., με ομιλητή τον ηθοποιό Βασίλη Κολοβό, υποψήφιο βουλευτή Β΄ Αθήνας.

- Στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου, εκδήλωση της ΤΟ Δυτικών Συνοικιών της ΚΝΕ, με ομιλητές τον Αρσένη Τσιριγώτη και τον Γιώργο Μπακογιώργο.

- Στη Δράμα, εκδήλωση της ΚΝΕ, στις 6 μ.μ., στην καφετερία «ΜΑΪ ΤΑΙ».

  • Την Κυριακή 1/2:

- Συγκέντρωση νέων ηθοποιών, στις 12 το μεσημέρι, στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» (Ακαδημίας 3). Θα μιλήσουν οι ηθοποιοί Κώστας Καζάκος και Βασίλης Κολοβός, υποψήφιοι βουλευτές Επικρατείας και Β΄ Αθήνας αντίστοιχα και η Κάτια Ζαρκάδα, πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών Δραματικών Σχολών.

- Στο Αιγάλεω, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων, (Αδριανουπόλεως και Ελλης), στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Θόδωρος Τζιατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στην Ηλιούπολη, στις 6.30 μ.μ., στο Ειδικό Σχολείο, θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Α΄ Αθήνας.

- Στο Περιστέρι, στις 6 μ.μ., στην Ξυλοτεχνία, θα μιλήσει ο Παναγιώτης Σοφός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθήνας.

- Στο Μαρούσι, στις 7 μ.μ., στο ΚΑΠΗ, θα μιλήσει ο Αντώνης Σκυλλάκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθήνας.

- Στο Χαλάνδρι, στις 6 μ.μ., στην καφετερία «Sunrise», θα μιλήσει η Λούλα Καρατζά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια Β΄ Αθήνας.

- Στο Χαϊδάρι, στις 6 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Δάσους, θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθήνας.

- Στους Αγίους Αναργύρους, στις 6.30 μ.μ., στο Β΄ ΚΑΠΗ, θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας.

- Στου Ζωγράφου, στο Πνευματικό Κέντρο (Ανακρέοντος), στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιώργος Καλύβας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, γραμματέας της Οργάνωσης Αθήνας και υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθήνας.

- Στο Γαλάτσι, στις 6 μ.μ., στην Αίθουσα Μυτιληνιών(Καραγιαννέϊκα), θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στην Καλλιθέα, στις 8 μ.μ., στο «Cafe DIVERSO» (πλησίον του Παντείου).

- Στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης Θεσσαλονίκης, εκδήλωση της ΤΟ Ανατολικής Υπαίθρου της ΚΝΕ, με ομιλητή τον Παύλο Τριανταφυλλίδη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ