Σάββατο 16 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ

Τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ συζητούν αυτή την περίοδο Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα, διοργανώνοντας συσκέψεις και εκδηλώσεις, ανοιχτές σε φίλους του Κόμματος, αλλά και σε κάθε άνθρωπο που προβληματίζεται και θέλει να ανιχνεύσει έναν διαφορετικό δρόμο, να ακούσει τι προτείνει το ΚΚΕ, να καταθέσει τις σκέψεις του. Συγκεκριμένα:

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους 2 & Πανεπιστημίου) από την Κομματική Οργάνωση Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών. Θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του 7ου Διαμερίσματος Δήμου Αθηναίων, Πανόρμου 59, από τις Κομματικές Οργανώσεις Αμπελοκήπων και Ελληνορώσων. Θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Μπαλού, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 11 π.μ., στο ξενοδοχείο «Αντιγόνη» στη Φλώρινα. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ. στο «Θεοφάνειο». Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Στέφανος Λουκάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. στο Δημοτικό Ωδείο «Μήτρος Σουλιμιώτης» Αγίας Βαρβάρας (Αγ. Γεωργίου & Σίφνου). Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11.30 π.μ. από τις Κομματικές Οργανώσεις Αγ. Παρασκευής, στο Γ΄ Δημοτικό Σχολείο (Μπουμπουλίνας 8). Θα μιλήσει η Χριστίνα Τσεντούρου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Πετραλώνων (Αθηνοδώρου 61) από τις Κομματικές Οργανώσεις του 3ου Διαμερίσματος. Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στην Γκράβα από τις Κομματικές Οργανώσεις του 5ου Διαμερίσματος. Θα μιλήσει ο Γ. Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Σωματείου Λογιστών (Κάνιγγος 27) από τις Κομματικές Οργανώσεις Εμποροϋπαλλήλων. Θα μιλήσει ο Γιώργος Καλύβας, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γουβών Ηρακλείου Κρήτης.

-- Στις 11 π.μ., στο καφέ «Μάι Τάι» στη Δράμα. Θα μιλήσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα, 18/2

-- Από τις κλαδικές ΚΟΒ της Αχτίδας Κοκκινιάς, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκαιας, στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Θανάσης Βλόντζος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. από τις Κομματικές Οργανώσεις των ξενοδοχοϋπαλλήλων της Αχτίδας Υπηρεσιών, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους & Πανεπιστημίου). Θα μιλήσει ο Χρ. Κατσώτης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 8.30 μ.μ., σε συγκέντρωση επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων των Τρικάλων, στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον», με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ στο λαό», θα μιλήσει ο Αχ. Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος.

Την Τετάρτη, 20/2

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων του ΟΤΕ (3ης Σεπτεμβρίου 110) από τις Κομματικές Οργανώσεις του 6ου Διαμερίσματος. Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο ΠΠΙΕΔ (Δεκελείας 152, Ν. Φιλαδέλφεια) από τις Κομματικές Οργανώσεις της Ν. Φιλαδέλφειας. Θα μιλήσει η Μαρία Λαμπρινού, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από την ΚΟΒ Φαλήρου, στην αίθουσα του Γ΄ Δημοτικού Διαμερίσματος στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ (Ζήνωνος 4) από την Κομματική Οργάνωση ΕΥΔΑΠ. Θα μιλήσει ο Βασίλης Δημόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Από την Εργατοϋπαλληλική Αχτίδα της ΚΟΠ, στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά, στις 7 μ.μ.

-- Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα «Εκάβη» στην Κατερίνη. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο αναψυκτήριο «Ο Λόφος» στο Κιλκίς. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη, 21/2

-- Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού, αίθουσα «Πλειάδες», στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στο θέατρο «Αντώνης Σαμαράκης» στο Κερατσίνι, στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ(2008-03-05 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ(2008-02-09 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ(2008-02-07 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ(2008-02-05 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ(2008-02-02 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα(2007-12-08 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ