Παρασκευή 6 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ζητούν ανάκληση της δίωξης

Την ανάκληση της γραπτής προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του νευροχειρουργού Παναγιώτη Παπανικολάου, στο κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας, (είναι και μέλος του ΔΣ του ΠΙΣ) ζητούν η ΟΕΝΓΕ, η ΕΙΝΑΠ και το Σωματείο Εργαζομένων στο «Αττικόν» νοσοκομείο.

Την προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Αττικής Αθανάσιος Παπαρούπας, μετά την καταγγελία του Π. Παπανικολάου ότι η εφημερία της 30.1.2015 ήταν εφιαλτική, καθώς ήταν εκτός λειτουργίας ο αξονικός τομογράφος απ' το πρωί της ίδιας μέρας, χωρίς οι αρμόδιοι (2η ΥΠΕ, ΕΚΕΠΥ και ΕΚΑΒ) να πάρουν μέτρα ώστε τα επείγοντα περιστατικά να διακομισθούν σε άλλα νοσοκομεία όπου λειτουργούσε ο αξονικός τομογράφος.

Στην ανακοίνωσή του, το Σωματείο του «Αττικού», εκτός απ' την καταγγελία της πειθαρχικής δίωξης, αναφέρει: «Τα ίδια χάλια σχετικά με τον αξονικό τομογράφο, αλλά και τη συνολική λειτουργία της γενικής εφημερίας (ράντζα, πολύωρη αναμονή κλπ), υπάρχουν εδώ και μήνες και στο "Αττικόν" νοσοκομείο».


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ