Παρασκευή 6 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνεδριάσεις σωματείων
  • Το Σάββατο 7/2, στις 10.30 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο της ΠΟΕΕΠ. Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, περιλαμβάνεται η απεργία στην «Coca Cola» για την επαναλειτουργία του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης, οι Συλλογικές Συμβάσεις και οι εξελίξεις στον κλάδο.
  • Σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση προχωρά η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων, με τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την εκλογή της απερχόμενης διοίκησης και καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος. Η συνέλευση θα γίνει την Κυριακή 8/2, στις 10 π.μ. (Αριστοτέλους 11 - 15, 5ος όροφος). Η συνέλευση θα επικεντρώσει στο σχεδιασμό της δράσης για το επόμενο διάστημα.
  • Την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων του πραγματοποιεί το Εργατικό Κέντρο Σάμου, την Κυριακή 15/2 και ώρα 10.30 π.μ., στην αίθουσα συνελεύσεων.
Εκλογές στο Συνδικάτο ΟΤΑ Αχαΐας

Την Τρίτη 10/2 (9 π.μ. - 4 μ.μ.) και την Τετάρτη 11/2 (10 π.μ. - 4 μ.μ.) θα γίνουν οι εκλογές του Συνδικάτου ΟΤΑ Ν. Αχαΐας, στο Μέγαρο Λόγου & Τέχνης (Πλ. Γεωργίου). Στην ανακοίνωσή του σημειώνει: «Το Συνδικάτο από την ίδρυσή του ένωσε τους εργαζόμενους του κλάδου ανεξάρτητα από σχέση εργασίας, από ειδικότητα και χώρο εργασίας. Εδειξε σε όλους ποιος είναι ο δρόμος της ταξικής ενότητας, του ταξικού ανυποχώρητου αγώνα, μακριά από τους μηχανισμούς των δημοτικών αρχών, απέναντι από τη γραμμή του συμβιβασμού του εργοδοτικού - κυβερνητικού συνδικαλισμού, μακριά από την υποταγή στο ρεαλισμό της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων. Διέψευσε τις φωνές που παραπληροφορούσαν ότι το Συνδικάτο στήθηκε για να αντιπαρατεθεί στα επιχειρησιακά σωματεία του χώρου, αφού στην πράξη προώθησε κάθε αγωνιστική διάθεση, κάθε προσπάθεια ανασύνταξης του συνδικαλιστικού κινήματος στον κλάδο».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ