Τετάρτη 4 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΚΑ
Παρέμβαση για τις δηλώσεις σχετικά με τα Ταμεία

Την ανησυχία τους για τις αλλεπάλληλες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών αναφορικά με την ταμειακή επάρκεια των Ταμείων και τη διασφάλιση των συντάξεων, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ. Ανάμεσα σε άλλα, σημειώνει σε ανακοίνωση:

«Δεν έχουμε καμία πρόθεση να γίνουμε Κασσάνδρες, αλλά τέτοιου είδους δηλώσεις και αντιδηλώσεις μάς ανησυχούν ιδιαίτερα. Οι συνταξιούχοι δεν θα πουν και ευχαριστώ γιατί θα τους εξασφαλιστούν οι πετσοκομμένες συντάξεις, δεν δικαιολογούν και δεν αποδέχονται αυτές τις πολιτικές και δηλώνουν προς κάθε κατεύθυνση ότι δε βολεύονται και δεν ικανοποιούνται χωρίς την αποκατάσταση όλων των περικοπών, την επαναφορά των δώρων και του επιδόματος αδείας (όλα αυτά πληρωμένα και εξοφλημένα μέχρι δεκάρας από εμάς) την κατάργηση των ηλικιακών κριτηρίων στην καταβολή του ΕΚΑΣ, την κατάργηση του νέου "ΛΑΦΚΑ" κ.ο.κ. μαζί με την καθιέρωση ενός δημόσιου δωρεάν συστήματος Υγείας για όλους χωρίς αποκλεισμούς.

Με βάση τα αιτήματα των συνταξιούχων, έδωσαν εξετάσεις οι προηγούμενες, θα δώσει η σημερινή, αλλά και οι μελλοντικές κυβερνήσεις. Καλούμε τους συνταξιούχους να πυκνώσουν ακόμα περισσότερο τη μαζικότητα των σωματείων τους και να είναι έτοιμοι για κάθε αγωνιστικό κάλεσμα με σκοπό την υπεράσπιση και λύση των αιτημάτων τους».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org