Τετάρτη 4 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνεδριάσεις - συνελεύσεις σωματείων
  • Σήμερα, Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της κεντρικής διοίκησης του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής, στις 5 μ.μ. στα γραφεία του (οδός Γλάδστωνος 3, Ομόνοια, 7ος όροφος). Στη συνεδρίαση, που θα είναι ανοιχτή για τους εργαζόμενους του κλάδου, καλούνται όλα τα μέλη διοικήσεων των Παραρτημάτων και των επιχειρησιακών σωματείων στον επισιτισμό και στα ξενοδοχεία. Μεταξύ άλλων, θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η επικαιροποίηση του πλαισίου πάλης του Συνδικάτου και ο σχεδιασμός δράσης για το επόμενο διάστημα.
  • Σε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση προχωρά η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων, με τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την εκλογή της απερχόμενης διοίκησης, και καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος. Η συνέλευση θα γίνει την Κυριακή 8/2, στις 10 π.μ. (Αριστοτέλους 11 - 15, 5ος όροφος). Η συνέλευση θα επικεντρώσει στο σχεδιασμό της δράσης για το επόμενο διάστημα.
  • Την Τρίτη 10/2 (9 π.μ. - 4 μ.μ.) και την Τετάρτη 11/2 (10 π.μ. - 4 μ.μ.) θα γίνουν οι εκλογές του Συνδικάτου ΟΤΑ Ν. Αχαΐας, στο Μέγαρο Λόγου & Τέχνης (Πλ. Γεωργίου).

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org