Πέμπτη 15 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Δραστηριότητες μελών του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
  • Σήμερα Πέμπτη:

-- Ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας, θα μιλήσει στην προεκλογική συγκέντρωση στη Χαλκίδα, στο θέατρο «Παπαδημητρίου», στις 6.00 μ.μ.

  • Αύριο Παρασκευή:

-- Ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, θα μιλήσει στην Καλαμάτα, στη συγκέντρωση της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας.

-- Η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Πέραμα, στις 18.30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου.

-- Ο Δημήτρης Αρβανιτάκης θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Λαύριο, στις 18.30, στο «Μηχανουργείο».

-- Ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στο Κιλκίς, στις 12 το μεσημέρι στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς. Θα χαιρετίσει ο Γιάννης Φαχουρίδης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ.

  • Το Σάββατο 17/1:

-- Ο Κώστας Αβραμόπουλος θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση, στην Ξάνθη, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

-- Ο Κύριλλος Παπασταύρου θα μιλήσει στις 6 μ.μ. σε εκδήλωση στο Μαρούσι, στην αίθουσα του Δημαρχείου. Θα χαιρετίσει η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια βουλευτής στη Β' Αθήνας.

  • Την Κυριακή 18/1:

-- Ο Δημήτρης Γόντικας θα μιλήσει στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Βύρωνα, στον κινηματογράφο «Ν. Ελβετία» (Λουΐζα). Θα χαιρετίσει η Θεοδώρα Δριμάλα, υποψήφια βουλευτής Β' Αθήνας.

-- Ο Δημήτρης Αρβανιτάκης θα μιλήσει στις 11 π.μ. σε συγκέντρωση στο Χαϊδάρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου. Θα χαιρετίσει ο Νίκος Καραγιάννης, υποψήφιος βουλευτής Β΄Αθήνας.

-- Η Ελένη Μπέλλου θα μιλήσει στις 12.00 σε συγκέντρωση στη Ν. Φιλαδέλφεια στο Πνευματικό Κέντρο.

-- Ο Νίκος Σοφιανός θα μιλήσει στις 11 π.μ. σε συγκέντρωση στα Κάτω Πατήσια στον κινηματογράφο «Στούντιο» στην πλατεία Αμερικής (Σταυρουπόλεως και Σπάρτης).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ